Nieuws

Van de voorzitter

Zo mijn eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) als voorzitter die op 10 februari jl. werd gehouden zit er alweer op. Natuurlijk een beetje wennen.

Zo’n 30 leden hadden zich gemeld in ons clubhuis. Mooi clubje mensen en het was gezellig.

Het bestuur legt in de ALV inhoudelijk verantwoording af over wat zij het afgelopen tennisjaar heeft gedaan en presenteert daarnaast haar plannen voor het aankomende jaar. U heeft vooraf de stukken die hier betrekking op hebben kunnen lezen.

Het verslag van de ALV, opgesteld door onze secretaris Tinka Kriens, staat inmiddels op de website. U leest daar onder andere in dat het de laatste keer was dat Sander Kliphuis de jaarrekening heeft opgemaakt en de begroting van het aankomende tennisjaar heeft gepresenteerd. Wij hebben inmiddels Jaap Goudsmid bereid gevonden zijn plaats in te nemen. Terug op het oude nest zullen we maar zeggen en we zijn er blij mee. Dit wel met de aantekening dat Jaap het doet om de vereniging te helpen, maar dat het niet de bedoeling is dat hij dit weer voor een reeks van jaren gaat doen.

Als bestuur gaan we dus op zoek naar een nieuwe penningmeester die het op niet al te lange termijn kan en wil overnemen. In de Nieuwsbrief van de vorige maand heb ik u al gemeld dat het niet makkelijk is voor de bemensing van bestuur en commissies kandidaten te vinden. We zijn ook nog op zoek naar een voorzitter voor de (nieuwe) Activiteitencommissie. Tot deze is gevonden blijft Fenna Herrema deze functie nog vervullen en ook daar zijn we blij mee.

Na de ALV maken we ons alweer op voor de jaarlijkse Open Dag. U bent op zondag 26 maart a.s. tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom op ons park. De uitnodiging komt niet, zoals ik u vorige maand meldde, in de Nieuwsbrief van februari, maar u wordt er in een speciale Nieuwsflits, die halverwege de maand maart uitkomt, nader over geïnformeerd.

Wel belangrijk om de 26e maart alvast in u agenda te noteren omdat het ook de dag is waarop de ledenpasjes dienen te worden opgehaald. Zonder pasje kunt u namelijk niet tennissen, zo simpel is het ook weer. Verder is het ook het moment waarop de aanvoerders van de competitieteams hun competitiebescheiden kunnen ophalen.

Daarnaast zijn op de Open Dag de trainers van TennisNed aanwezig en kunt u zich dus inschrijven voor het nemen van tennisles. Een belangrijke dag dus.

We zien elkaar de 26e.

Met sportieve groet,

Joop Bommer, voorzitter

« Terug

» Nieuws archief