Nieuws

Nieuws van TennisNed

Beste tennisvrienden het zomerseizoen komt alweer snel dichterbij. Wij kijken er erg naar uit om het nieuwe seizoen in te gaan en te starten met lessen op de buitenbanen van STC.

Meedoen? Je kan je via deze link opgeven voor de zomerlessen!

Wees er snel bij, zodat je verzekerd bent van een plek!

Dit jaar start TennisNed met twee nieuwe cursussen:

1. Competitietraining: 4 weken intensief met je team tactiek en positiespel verbeteren. Wil je als team optimaal de competitie ingaan? Dan is dit de juiste training voor jullie. De kosten bedragen € 175,- per team. Wanneer we met twee teams op twee banen trainen, dan zijn de kosten slechts € 90,- per team. Geef je op via kor@tennisned.nl

 

2. HITT training: In deze HITT (High Intensity Tennis Training) training nemen we in korte tijd alle slagen van het tennisspel in hoog tempo door. Dat combineren we met tennisspecifieke voetenwerk oefeningen. Deze trainingen bestaan vooral uit heel veel slaan en bewegen! Een erg leuke training, die ook nog eens goed is voor je conditie. De trainer speelt alle ballen aan, dus iedereen kan meedoen, ongeacht het niveau! Deze training vindt plaats op maandagavond van 19:00 tot 20:00 uur en op vrijdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur. STC vergoedt voor leden de kosten van de eerste twee weken. Daarna kun je je per losse les elke week opgeven via kor@tennisned.nl. De kosten bedragen dan € 7,50 per keer. Vol = Vol. Een introductie van deze training kan je zien tijdens de Open Dag (zie onder).

Proeflessen senioren / junioren:
Ook dit jaar hebben we voor de senioren die nog geen lid zijn 3 proeflessen voor € 25,-. Ken je iemand die het leuk lijkt om te gaan tennissen, dan kunnen ze bij ons kijken of tennis wat voor ze is. Tevens mogen junioren altijd GRATIS 2 proeflessen nemen.

Open Dag:
Noteer in je agenda! Op 26 maart van 11:00 tot 14:00 uur is de jaarlijkse open dag bij STC. Dit is een dag voor leden, maar zeker ook voor niet leden. Neem dus al je bekenden mee en laat ze zien hoe leuk tennis is. Op deze dag zijn er verschillende clinics en zullen we de HITT training introduceren.

We hopen jullie allemaal te zien!

Vragen?

Meer informatie? Stuur dan een e-mail aan kor@tennisned.nl of bel: 06-2223 6962.

Met vriendelijke tennisgroet,

Tennisned Logo

Kor Leegstra

« Terug

» Nieuws archief