Nieuws

Clubkampioenschappen 3 t/m 9 Juli 2017

Juan Antonio Samaranch zei het altijd tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen: “Het waren de beste spelen ooit”.

Of het nou klopte of niet, dat boeide de oud-voorzitter van het IOC niet zo. Hij maakte de blits in het land dat de spelen organiseerde en stelde de organisatoren van de volgende spelen gerust; Juan zou hun spelen ook weer de beste vinden.

Bij de clubkampioenschappen van STC hebben wij dit soort goedbedoelde teksten niet nodig. De AC-commissie (en de leden van onze club maken er elk jaar een feestje van. Je hoort dan ook nooit iemand vragen: “Ik vond het best leuk de afgelopen jaren, maar dit jaar waren de beste clubkampioenschappen ooit. Wat vond jij?” Stel je voor dat onze clubkampioenschappen echt elk jaar leuker en beter zouden worden en we dat ook nog eens rond gingen bazuinen.

Alle clubs in de regio zouden komen vragen of ze bij ons de clubkampioenschappen mochten komen spelen. Is natuurlijk leuk voor die verenigingen, onze baromzet en zo, maar geen optie. Nee, wij blijven liever onszelf. Een bijzonder leuke club, dat wel, maar we blijven er gewoon onder. STC, de beste club ooit.

Geef je op via Toernooi.nl 

« Terug

» Nieuws archief