Nieuws

Wijziging Tennisschool

Hierbij informeren wij jullie over het bestuursbesluit om het huidige contract met TennisCoach, vertegenwoordigd door Kor Leegstra, niet te verlengen. Zoals bij de meeste bekend zal zijn, heeft Kor in het voorjaar van 2016 een auto-ongeluk gehad. Als gevolg daarvan is hij daarna, in fysieke zin, niet meer in staat geweest op de baan tennisles te geven. Ook zal hij in de toekomst hiertoe niet meer in staat zijn. Uiteraard spijt ons dat zeer. Tot dusver heeft Tennisschool TennisNed uit Nieuw Vennep, waar Kor nauwe contacten mee heeft, zijn lessen overgenomen.

Na meer dan vijftien jaar komt hiermee een einde aan onze samenwerking met Kor, waarvoor wij hem oprecht willen bedanken. Wij hebben met Kor afgesproken om in goed overleg na te denken over een passend afscheid dat recht doet aan deze samenwerking. Het contract met TennisCoach loopt tot 1 april 2018. Tot die datum verzorgt TennisNed gewoon nog de tennislessen.

Hoe nu verder? In onze zoektocht naar een nieuwe tennisschool wilden wij als bestuur graag een hoofdtrainer die zelf een behoorlijke speelsterkte zou hebben, ambitie heeft om het ledenaantal en de kwaliteit te verhogen en bijvoorkeur uit deze regio zou komen. Wij zijn ervan overtuigd in de persoon van Ruud Baars van Baars Tennisschool uit Anna Paulowna die tennisschool gevonden te hebben.

Baars Tennisschool is in onze regio voor velen geen onbekende. Ruud is ambitieus en timmert aan de weg. Wij hebben met Ruud afgesproken dat hij vanaf 1 april 2018 als hoofdtrainer van STC minimaal twee - en mogelijk drie dagen zelf les zal geven. De overige dagen zal een collega met de benodigde licenties op onze tennisbaan te vinden zijn.
In een ander bericht stelt Ruud zichzelf voor.

Namens het bestuur,

Joop Bommer
Voorzitter

« Terug

» Nieuws archief