Nieuws

Verandering in de manier van contributie innen

Met ingang van seizoen 2018/2019 verandert de manier waarop STC de contributie int

Beste STC leden, 8 maart 2018

Ongetwijfeld hebben jullie ervaren dat onze vereniging volop in beweging is. Eén van de bewegingen betreft de inning van de contributie met ingang van 2018. Wij hebben besloten de inning hiervan uit te besteden  aan KNLTB.Collect, een organisatie die hier ruime ervaring mee heeft.  
De achtergrond van de beslissing is dat het onze vrijwilligers veel tijd en rompslomp bespaart. Het voordeel voor de leden is het grote gebruiksgemak, waarmee de betalingen voldaan kunnen worden. Voor de duidelijkheid: KNLTB.Collect is geen incassobureau.

Wat betekent dit samenwerkingsverband concreet?

KNLTB.Collect zal via SMS en e-mail contact opnemen met alle leden (zorg er daarom voor dat de ledenadministratie recente en juiste gegevens van u heeft). De betaalverzoeken worden aan u verstuurd. Door op een link te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van KNLTB.Collect en hier kunt u uw factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kunt u ook kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in twee termijnen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL. Gespreid betalen kan alleen via automatische incasso.

Een deel van uw persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) zal hiervoor worden verstrekt aan KNLTB.Collect. Dit is noodzakelijk vanwege de verwerking van betalingsgegevens voor de verenigingscontributie. De verwerking zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp). Als lid van STC kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de contributiebetaling worden gebruikt en nooit aan derden worden verstrekt voor commerciële doeleinden.

Wanneer u vragen heeft over bovenstaande kunt u altijd terecht bij de  penningmeester of ledenadministratie.: penningmeester@stcschagen.nl of ledenadministratie@stcschagen.nl.

Met vriendelijke groet

Schager Tennis Club

Het Bestuur

« Terug

» Nieuws archief