Nieuws

Van de Voorzitter: Beweging

Volop beweging binnen de club. Letterlijk en figuurlijk.
Begin juni werden de laatste wedstrijden in de Voorjaarscompetitie gespeeld (zie hiervoor verder in deze Nieuwsbrief) en op dit moment zien we dat er nogal wat partijen worden afgewerkt in het kader van de Interne competitie. Daarbij is bij het verschijnen van deze Nieuwsbrief het Summerbreak toernooi voor de jeugd ook alweer achter de rug. Er wordt dus volop getennist. Maar ook gelest. Nu de lessen als regel op baan 1 en 2 worden gegeven is het vanuit ons clubhuis of op het terras, mooi om te zien hoe fanatiek het er bij Baars Tennisschool aan toegaat en hoe serieus men de lessen beleeft en ervaart.

De toernooicommissie heeft u geïnformeerd dat via www.toernooi.nl er al kan worden ingeschreven voor het jaarlijkse Komtie toernooi, wat gehouden wordt van 18 t/m 26 augustus en nu, voor het eerst na jaren, er ook in de 50+ categorie die in de middaguren wordt gespeeld. Wij rekenen op u!

Even een andere beweging binnen de club. Recent heeft op een aantal dinsdagen een aantal leden onderhoudswerkzaamheden verricht op het tennispark. Er is geschoffeld, geboend, geveegd en uiteraard koffie gedronken. Mooi om te zien hoeveel je in drie uurtjes met een aantal mensen kunt doen. Tot heden kwamen deze werkzaamheden echter min of meer op informele wijze tot stand. Dit heeft er toe geleid dat in overleg met Jan Huiberts en Cees den Adel is besloten om dit een wat meer structureel karakter te geven. Jan en Cees zullen een aantal leden gaan benaderen om te vragen of ze deel willen uitmaken van de onderhoudsploeg, die dan op een aantal afgesproken momenten bijeen komt. Het bestuur vindt dit een mooi initiatief, het past in ons beleid om zelf wat meer werkzaamheden te verrichten. Daarnaast is zoals u wellicht heeft vernomen Jordy Katoen door de club aangesteld als onderhoudsmedewerker met de focus op het onderhoud van de banen zelf.

Nog meer bewegingen. Het bestuur is voornemens de huidige lidmaatschapvorm aan te passen.
De andere beweging is van financiële aard. Penningmeester Jaap Goudsmid heeft in het kader van de Rabobank Clubkas Campagne een aardig bedrag mogen ontvangen. Over beide onderwerpen leest U meer in deze Nieuwsbrief.

Met sportieve groet,

Joop Bommer
Voorzitter

« Terug

» Nieuws archief