Nieuws

Finales Tandheelkundig Centrum Schagen Summerbreak Jeugdtoernooi 2018

Op onze tennisbanen deden vanaf donderdag 28 juni t/m zondag 1 juli een summier aantal kinderen mee met ons open jeugdtoernooi.

 

Ondanks dat degene die meededen gezellige en leuke wedstrijdjes speelden was het aantal deelnemers van 20 toch echt heel teleurstellend. De, hete, finale zondagochtend kon daardoor ook sober genoemd worden.

Voor verdere uitslagen verwijzen wij u naar de volgende link van toernooi.nl

Gelukkig was het event dat op woensdagmiddag 27 juni werd georganiseerd in samenwerking met Robin, trainer Baars Tennisschool, wel een succes. Totaal deden hier circa 25 ‘rode’ & ‘oranje’ kinderen aan mee. Waarbij degene die op woensdagmiddag les had bij STC ‘verplicht’ meededen en hier ook erg van hebben genoten.

Al met al jammer voor de Summerbreak crew, die dit jaar voor de laatste keer het toernooi organiseerde, dat het toernooi dit jaar zo minimaal bezet was. Zij wilden nog graag een laatste keer vlammen! Helaas is de bezetting van de jeugdtoernooien in de omgeving een algeheel probleem. Voor volgend jaar zal er besproken worden in wat voor opzet we het Summerbreak Toernooi, en met welke commissie, gaan organiseren. Mogelijk ook in combinatie met onze clubkampioenschappen, een kortere periode en misschien een andere week.

Wij willen Marion, Astrid, Mieke en Christel bedanken voor hun jarenlange inzet. Op onderstaande foto's ontvangen Marion en Astrid namens het bestuur, Tinka & Esther, een kleine attentie als afscheid.

Uiteraard willen wij ook graag onze nieuwe hoofdsponsor, Tandheelkundig Centrum Schagen, bedanken voor de sponsoring.

« Terug

» Nieuws archief