Nieuws

Van de Voorzitter

Op 12 februari jl. werd de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden.
Bijna 50  geïnteresseerde leden, meer dan gewoonlijk, waren aanwezig in het Paviljoentje om te vernemen wat het bestuur het tennisjaar 2019 heeft gedaan en wat de plannen zijn voor 2020. Daarnaast werd door onze penningmeester Jaap Goudsmit een toelichting gegeven op het financiële reilen en zeilen van de club. Ook werd afscheid genomen van Esther Veldboer die 10 jaar als bestuurslid actief is geweest voor de club, eerst in de rol van secretaris en de laatste 6 jaar als voorzitter van de Jeugdcommissie. Marieke de Wit nam afscheid als voorzitter van de Activiteitencommissie en John Duiven als voorzitter van de Sponsorcommissie, een functie die hij meer dat 20 jaar heeft bekleed. Allen werden bedankt voor hun grote verdiensten. Tevens werd Desiré Koppenaal welkom geheten als nieuwe voorzitter van de Jeugdcommissie.
Bekijk ook de foto-impressie van de ALV.

Na het officiële gedeelte van de ALV stond de toekomst van de banen 9 en 10/ Padel prominent op de agenda.
Als lid van STC  bent u hier de laatste tijd meerdere keren over geïnformeerd. De onderzoekscommissie, bestaande uit  Marjan de Weerd, Nanno Mein en Simco Kruijer, werd bedankt voor hun werk. Gebaseerd op hun onderzoeksrapport heeft het bestuur in een presentatie aangegeven enthousiast te zijn,  maar dat wel aan een aantal voorwaarden moet worden voldaan.  Met de aanwezige leden werd hierover een discussie gevoerd. Meningen werden gegeven, vragen beantwoord. Het verslag van de vergadering, opgesteld door onze notulist Hans Udink, wordt momenteel uitgewerkt en komt binnenkort op de website. Vooruitlopend op het verslag, hierover toch alvast een belangrijk punt.  Afgesproken is namelijk om op korte termijn geïnteresseerde leden in de gelegenheid te stellen een Padel-clinic te volgen. In deze Nieuwsbrief vindt u hiervoor een uitnodiging en nadere informatie van Baars Tennisschool.
Al met al was het een plezierige avond waar we als bestuur met tevredenheid op terugkijken.

In de vorige Nieuwsbrief heb ik u gemeld  dat wij geconfronteerd zijn met vandalisme op ons tennispark.
Omdat ook andere sportverenigingen hier last van hebben is er een bijeenkomst belegd met vertegenwoordigers van alle verenigingen die actief zijn op Sportpark Groenoord. Hierbij waren ook aanwezig vertegenwoordigers van de Gemeente Schagen en de Politie. Na overleg is besloten om binnenkort een camera te plaatsen bij de hoofdingang van het park en het hek aan de westkant van het complex af te sluiten. Op deze manier hopen we de vandalen, als ze al terugkomen, meer “in het vizier” te krijgen. 

Ondertussen maken we ons alweer op voor de jaarlijkse Open Dag.
Op zondag 29 maart a.s. bent u van harte welkom op ons park. Over de inhoud van de dag en de aanvangstijden wordt u nog nader geïnformeerd.

Met sportieve groet,

Joop Bommer, voorzitter

« Terug

» Nieuws archief