Nieuws

De jeugdcommissie over komende activiteiten

Beste leden van STC,

Wat is het fijn om iedereen weer op de baan te zien! Ondanks dat er niet getennist kon worden de afgelopen maanden heeft de jeugdcommissie niet stil gezeten en is er veel nagedacht over leuke, nieuwe initiatieven en activiteiten. Gelukkig doen er steeds meer kinderen mee aan het racketuurtje, met name wanneer er een speciale editie is. Erg leuk om te zien en er zijn zeker nog meer kinderen welkom. Ook de “Maak kennis met Tennis” werving loopt fantastisch. Er zijn vele aanmeldingen en we hebben hierdoor zelfs al wat nieuwe leden mogen verwelkomen.

Een tegenvaller is dat het Tandheelkundig centrum Schagen jeugdtoernooi niet kan plaats vinden omdat er nog geen club overstijgende toernooien mogen worden georganiseerd van de bond. We bieden wel een erg leuk alternatief aan op deze data. 26 juni a.s. starten we namelijk met een event voor de oudere jeugd. We starten de avond met een overheerlijke bbq en daarna gaan we samen een aantal spannende tennisactiviteiten doen. De dag erna volgen de events voor de jongere kinderen. Tijdens dit event organiseert Fleur, bekend van het racketuur, een leuk spel en er zullen volop wedstrijden gespeeld worden. Uiteraard mogen ook de pannenkoeken niet ontbreken.

De voorjaarscompetitie is helaas niet doorgegaan zoals jullie weten, we willen iedereen vanzelfsprekend wel de kans bieden om alsnog leuke wedstrijden te spelen. Daarom hebben we gekozen voor een interne competitie met behulp van de SCALA app. Deze app stelt zelf poultjes samen en plant wedstrijden automatisch in. Jullie ontvangen hierover informatie per mail.

De zomervakantie nadert snel en ook dan staat er genoeg leuks op de agenda. In de eerste week krijgen we meer dan 100 jeugd gasten! Zij komen in die week tweemaal een uur lessen, op initiatief van voetbalclub Schagen United. We willen de clubs op Groenoord op deze manier wat dichter bij elkaar brengen en hopen natuurlijk dat we op deze manier wat nieuwe aanmeldingen krijgen. Dat geldt overigens ook voor de Zomer Challenge, waarvoor STC zich heeft aangemeld.

In de tweede week van de vakantie barst het feest helemaal los in Schagen, want dan is er het jaarlijkse “ Baars Tennis kamp”. Dit jaar in aangepaste vorm, toch maar liefst 5 dagen tennis van 10.00 tot 15.00 uur. Dit kamp is altijd een daverend succes door de vele leuke activiteiten en nieuwe tenniservaringen die kinderen opdoen. We hopen dat veel kinderen zich zullen aanmelden.

Last but not least: de jeugdcommissie vacatures.

  • Recruiter m/v , 20 min per 2 maanden.
    Ben je sociaal, durf je te vragen, hou je van gezelligheid en omgang met mensen, dan zoeken we jou. Je bent hard nodig. Je regelt hulp voor activiteiten op de baan. Deze zijn er eens in de paar maanden. Dit regelen bestaat uit mailen, bellen en appen.
  • PR Manager m/v, 15 minuten per week.
    Ben je handig met tekst en social media en een kwartiertje per week beschikbaar dan willen we jou. Je informeert jeugdleden per mail en plaatst af en toe een leuk item op facebook
  • Creative Director m/v, kent geen tijd
    Ben jij diegene die altijd nieuwe ideeën heeft, die positief is en graag nieuwe dingen opstart dan is dit is de functie voor jou.

Zoals je ziet kost elke vacature maar een klein beetje tijd en vele handen maken licht werk!
Samen kunnen we er echt een mooi tennisjaar van maken dus ik kijk uit naar reacties!

Met sportieve groet, namens de jeugdcommissie,
Desiré Koppenaal, Voorzitter
voorzitterjc@stcschagen.nl

 

« Terug

» Nieuws archief