Nieuws

Gezocht: Voorzitter Activiteitencommissie en leden Activiteitencommissie


Voorzitter Activiteitencommissie en leden Activiteitencommissie

Het bestuur is met spoed op zoek naar een voorzitter- en leden voor de  Activiteitencommissie. 
En laten we er niet om heen draaien; dat lukt slecht. We hebben meerdere contacten met  leden die bereid zijn om een bepaalde activiteit te organiseren, maar dit wordt momenteel onvoldoende gecoördineerd en afgestemd . Gewoon omdat we hier niemand voor hebben. En laten we ook daar ook helder over zijn: wij als bestuur kunnen deze coördinerende taak er niet bij hebben.
Het  gevolg is dat bestaande activiteiten, zoals de interne competitie, de clubkampioenschappen en de laddercompetitie, minimaal of in z’n geheel niet van de grond komen. Dat geldt helaas ook  voor nieuwe activiteiten zoals de “Zomer Challenge” en “Wij zijn Tennis”. 
Als voorzitter van STC durf ik de stelling wel aan dat dit STC onwaardig is. Een tennisclub van ongeveer 550 leden die niet in staat is een commissie van ongeveer 5 a 6 leden en een voorzitter te leveren voor een activiteitencommissie. Dat is gewoon niet goed.
Wij snappen dat niet iedereen de verplichting aan wil gaan, of het misschien “eng” vindt, om een bestuurlijke functie te vervullen binnen de club.
Daar hebben we een oplossing voor bedacht.
Je zou  kunnen overwegen deze coördinerende functie samen met een tennisvriend of tennisvriendin te doen. Gewoon een duo voorzitterschap dus. Dan trek je de kar gezamenlijk met alle voordelen van dien. Wij zijn er van overtuigd dat daarna het vormen van voltallige commissie ook gemakkelijker gaat. Nieuwe mensen brengen weer nieuwe netwerken met zich mee, waardoor leden ook weer beter vertegenwoordigd zijn in het bestuur. Het kan natuurlijk zijn dat je ons attent wilt maken op leden die je geschikt vindt om een van genoemde functies te vervullen. Wij als bestuur kennen ook niet alle leden, dus laat staan hun (verborgen) talenten. Schroom in dat geval dan niet om met mij contact op te nemen via voorzitter@stcschagen.nl .
En ben jezelf geïnteresseerd? Dat is natuurlijk nog leuker om te horen.

Namens het bestuur
Joop Bommer

 

« Terug

» Nieuws archief