Nieuws

Protocol heringebruikname kantine en kleedkamers

met ingang van 1 juli 2020

Hierbij deelt het bestuur mee, dat per 1 juli a.s. in het kader  van de versoepelingen van de corona-maatregelen de kantine en de kleedkamers weer gebruikt kunnen worden. Uiteraard wel met in achtneming van de 1,5 meter afstand.

Om de verspreiding van het coronavirus zo beperkt mogelijk te houden, dienen we ons wel aan een aantal regels te houden. Daarbij doen we een beroep op de eigen verantwoordelijkheid van de leden van STC. Hierbij gaan we er ook vanuit dat u gezond op de baan verschijnt.
Koorts, verkoudheid, loopneus? Blijf thuis!!!

De regels zijn:

 1. Bij binnenkomst in de hal staat een tafel met daarop desinfecterend middel.
  Maak daar gebruik van. Dus eerst handen schoon dan pas naar binnen.
 2. Volg na binnenkomst de looplijnen die op de vloer zijn uitgezet.
 3. Bij de gewijzigde opstelling van het kantine,- en terrasmeubilair is rekening gehouden met de 1,5 meter afstand.
  Daarom dient het meubilair NIET te worden verschoven.
 4. De kantine kan alleen betreden worden via de eerste deur links in de hal. De uitgang is alleen via de deur naar het terras. Zit je dus in de kantine en moet je naar het toilet. Ga je eerst naar buiten via het terras en daarna via de hal naar het toilet.
 5. Per tafel komt er 1 persoon een bestelling aan de bar plaatsen. Staan er meer dan 3 wachtenden op de anderhalve meter stippen. Wacht dan even met bestellen. Na ontvangst van je bestelling loop je via de looplijnen naar je tafel in de kantine of op het terras. Let op!! De deur naar het terras is alleen de uitgang. Wil je de kantine weer in, dan doe je dat weer via de deur in de hal.
 6. Voor het toiletgebruik gelden de volgende regels. Is het toilet bezet dan mag er maximaal 1 persoon in de hal wachten. Uiteraard geldt na afloop van het toiletbezoek, handen wassen!
 7. Voor de kleedkamers geldt een maximaal aantal van 3 bezoekers per kleedkamer. Hierbij dient ook 1,5 meter afstand gehouden te worden.
 8. De kleedkamers, kantine en toiletten worden dagelijks professioneel gereinigd.
 9. Als er gebruik wordt gemaakt van de koffiemachine in de hal, staat daar maximaal 1 persoon bij te wachten. De volgende gaat pas naar binnen als de ander buiten is.

Als bestuur doen we nogmaals een beroep op jullie zelfdiscipline. Alleen door het nemen van eigen verantwoordelijkheid bij het naleven van de verstrekte regels is het mogelijk de kantine en kleedkamers weer te openen. We gaan ervan uit dat we dit samen tot een succes gaan maken. Zodat we na een lekker potje tennis weer kunnen genieten van een drankje.

Voor vragen, suggesties, opmerkingen voorzitterkantine@stcschagen.nl


Schagen, 30 juni 2020

« Terug

» Nieuws archief