Nieuws

Van de voorzitter

Ik kan er niet om heen (zou dat wel willen !!). We zitten in de tweede corona golf. Niet onverwacht natuurlijk, maar toch. De maatregelen zijn half oktober behoorlijk aangescherpt en dat voor een termijn van tenminste vier weken. Je hoeft echter niet gestudeerd te hebben om te weten dat we nog lange tijd last zullen hebben van het virus. Het is niet anders en we dienen er naar te handelen.
Betreffende het communiceren van de genomen maatregelen heeft het bestuur besloten om dit niet meer via een aparte Nieuwsflits te doen, maar de informatie van de KNLTB rechtstreeks op de website te zetten. In de banner op de website is onder de noemer “Corona update” samengevat wat de nieuwe regels concreet voor STC betekenen. Daarin staat ook de link vermeld van de KNLTB Corona Toolbox. Dus wil je in detail weten wat een en ander betekent, raadpleeg dan deze bron.

Is het dan alleen maar kommer en kwel? Nee, dat is niet het geval. We mogen stellen dat tennisverenigingen, relatief gezien, niet bovenmatig hard worden geraakt. Natuurlijk, het mislopen van kantine-inkomsten raakt elke vereniging en dus ook STC. Gelukkig kunnen we echter nog “gewoon” tennissen, single en dubbel. En dat kan via de KNLTB app, maar als je je daarvoor hebt opgegeven, ook via de Scala app. Elders in de deze Nieuwsbrief meer over Scala. Verder heeft STC, gelijk de meeste tennisverenigingen, er een behoorlijk aantal leden bij gekregen. Wij zitten op dit moment weer boven de 600 leden. Het is enige tijd geleden dat dit het geval was.

Nog even over de website; op de banner van de site zag ik de nieuwe STC clubshirts voorbij flitsen, met als suggestie om deze, met de naderende feestdagen in het vooruitzicht, jezelf of anderen cadeau te doen. Klik eens op de banner als je tijd hebt. Het ziet er mooi uit.
En dan het laatste over de website; we hebben intern afgesproken de teksten op de site de aankomende maanden eens goed onder de loep te nemen. Soms is de informatie verouderd of niet meer relevant. Kom je zelf iets tegen wat voor verbetering of verandering vatbaar is, laat het de redactiecommissie (redactie@stcschagen.nl) even weten. Voor mij een mooi bruggetje naar de redactiecommissie; in de nieuwsbrief van september is gevraagd wie belangstelling heeft om deel uit te maken van de redactie. Daarvoor heeft Ab Hoek zich gemeld. Het bestuur is blij met de snelle invulling van deze vacature, waarvoor dank.

Ook nog aandacht voor het volgende BELANGRIJKE bericht. Ben je lid van de Rabobank dan zou je STC (en dus jezelf) een dienst kunnen bewijzen door de Rabo Clubsupport actie te ondersteunen. Tot uiterlijk 25 oktober a.s. heb je de mogelijkheid om je stem (liefst twee) uit te brengen op STC. Het kost je niets. Vorig jaar heeft dit STC bijna € 600, = opgeleverd. Het is dus de moeite van het meedoen waard. Kijk op je Rabo app of op de Rabo website.

En als laatste nog even een bedankje.
Wellicht heeft iedereen al gezien dat, nu we niet in de kantine mogen, er tenten zijn geplaatst op het terras. Hoewel ze er zelf niet mee te koop wil lopen wil ik hierbij toch even Esther Veldboer van Waterpark Terkaple bedanken, die de tenten heeft gesponsord. Mooi hoor.

Met sportieve groet,
Joop Bommer, Voorzitter

 

« Terug

» Nieuws archief