Nieuws

Enquête padelbanen en opblaashal

Invullen kost slechts 4 minuten van uw tijd!

Beste lid van STC,


Allereerst wil ik u hartelijk danken voor uw deelname aan dit onderzoek. Op dit moment loopt er een onderzoek naar een eventuele investering van een
overdekte blaashal en/of de aanleg van padelbanen bij de Schager Tennis Club (STC). Uw mening is hierbij van belang en kunt u doorgeven door onderstaande enquête in te vullen. Het invullen van de online enquête duurt slechts 4 minuten. De enquête is gebruiksvriendelijk voor alle mobiele apparaten.


Het onderzoek wordt uitgevoerd door Lieke Hoedjes, tweedejaarsstudente aan de opleiding Sportkunde en stagiaire bij Baars Tennisschool (BTS). Het doel van mijn onderzoek is om inzicht te krijgen in de behoefte van u als lid. Dit om uiteindelijk STC en Baars Tennisschool een passend advies te geven over een eventuele investering.


Namens Baars Tennisschool en de Schager Tennis Club waardeer ik het enorm als u onderstaande enquête invult. Voor verdere vragen en / of opmerkingen kunt u mij bereiken via lieke.hoedjes@hva.nl of bellen naar 06-40880699.

Er wordt betrouwbaar met uw gegevens omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt. Nadat de gegevens zijn verwerkt, worden ze vernietigd.

Link naar de online enquête:
https://hva.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3R6TEYRzj69rP3T


QR-code naar de online enquête:

Met vriendelijke groet,

Lieke Hoedjes
Stagiaire Baars Tennisschool
Lieke.hoedjes@hva.nl
06-40880699

« Terug

» Nieuws archief