Nieuws

Bevalt 't digitale afschrijfsysteem via KNLTB Club app eigenlijk?

“Never waste a  good crisis”

Hoe bevalt het digitale afschrijfsysteem via de KNLTB Club app eigenlijk?

“Never waste a  good crisis”
Deze uitspraak zou van toepassing kunnen zijn op bovengenoemde vraag, als uitvloeisel van de tijd waarin we momenteel leven.
De corona crisis heeft ons verplicht om het afschrijven/afhangen van een baan via de KNLTB Club app te doen.

In 2019 hebben we in het bestuur volop gediscussieerd over een proef om het digitaal (van huis uit) afschrijven van een baan mogelijk te maken.
Dit met vragen als “om hoeveel banen gaat het dan eigenlijk? En op welke dagen? en o ja; welke banen dan"
Vanaf het begin van de crisis in 2020 werden we opeens verplicht het zo te doen. En dat gold voor alle banen en alle dagen. Discussie gesloten.

Met heel veel voorzichtigheid mogen we nu hopen dat we over een aantal maanden de coronacrisis achter ons kunnen laten. Laten we zeggen vierde kwartaal 2021. Of is dat te optimistisch? U mag het zeggen.

Omdat regeren vooruitzien is, kregen we het er binnen het bestuur over hoe dit we het afschrijven/ afhangen van een baan na de crisis weer  ter hand gaan nemen.  En dat uiteraard los van een mogelijke verplichting van uit de KNLTB om het zus of zo te doen. Hierbij ontstond de gedachte om gewoon eens aan onze leden te vragen hoe zij hier tegen aan kijken.  En daarbij dan ook gelijk maar de vraag of de leden nog ideeën of tips en trucs hebben om het systeem te verbeteren, aan te passen, of wat dan ook.

Daarom kort en krachtig; Wat vindt u?, wat wilt u? Wij zijn geïnteresseerd in alle opmerkingen die verband houden met dit onderwerp.
Reageren kan tot uiterlijk  15 maart a.s. via secretaris@stcschagen.nl

Het bestuur.

« Terug

» Nieuws archief