Nieuws

Nog steeds urgent . . .

de vacature voor een voorzitter en leden van de jeugdcommissie

Onverwacht en ook teleurstellend dat tot nu toe zich geen leden hebben gemeld als belangstellende voor de functie van voorzitter of lid van de jeugdcommissie. In de nieuwsbrieven van 19 december 2020 en 26 januari 2021 is daartoe een oproep gedaan. Daarbij is aangegeven dat de taken van de jeugdcommissie nu over de andere  bestuursleden zijn verdeeld, maar dat is een tijdelijke oplossing. De bestuursleden zijn echt niet van plan er permanent een extra taak bij te nemen. Dat werkt gewoon niet.

Oftewel  leden en zeker ouders van jeugdleden, aan jullie nogmaals het dringende verzoek contact op te nemen met de secretaris en in elk geval de moeite te nemen tot een oriënterend gesprek. Het wordt dan ongetwijfeld beter duidelijk wat de functie(s) inhoudt en dat je er nooit alleen voor staat. Wij hebben jullie echt nodig!!  
Met een jeugdcommissie met voldoende leden gaat het bestuur er vanuit dat de activiteiten voor de jeugd ook in de toekomst kunnen worden uitgevoerd.

Denk ook eens na of je de functie van Voorzitter Jeugdcommissie niet samen met iemand  kan doen, dan verdeel je de taken.
Dit zien we ook bij andere verenigingen.

Dus, beste leden, kom op, lees nog eens de tekst door op de website, afgedrukt met het stempel Urgent.
En aarzel dan niet en bel (0224-850279) of mail de secretaris (secretaris@stcschagen.nl).

 

« Terug

» Nieuws archief