Nieuws

Scala en de KNLTB gaan samen verder

De app Scala Sports zal vervangen worden door de app KNLTB Match. 

Scala en de KNLTB gaan de samenwerking uitbreiden. De app Scala Sports zal vervangen worden door de app KNLTB Match. 
KNLTB Match zal voortaan de interne competities faciliteren.


Alle mensen die zich aangemeld hebben voor de geplande Scala competitie die zou lopen van november-maart 2021 en die vanwege corona was uitgesteld blijven aangemeld staan in de KNLTB Match. Mensen die zich alsnog willen aanmelden hebben daarvoor nog de tijd tot 5 april. De kans bestaat dat we ergens in april kunnen starten met de wedstrijdjes.

Een ieder die inlogt bij Scala Sports krijgt de mededeling dat KNLTB Match gedownload moet worden. Inloggen met het bestaande emailadres en wachtwoord is dan weer mogelijk. Gezien het verruimen van lockdown-maatregelen is het misschien mogelijk dat we ergens in april kunnen starten met de wedstrijden. Je krijgt er dan per email bericht van. Inmiddels zijn poeltjes gemaakt van de aanmeldingen- eventuele nieuwe aanmeldingen komen daar nog bij. De wedstrijden moeten dan voor 1 augustus gespeeld worden om de eindstand te bepalen. Onderling wordt bepaald welke wedstrijdvorm gekozen wordt zoals 2 gewonnen sets ( 3e set mogelijk supertiebreak), of op tijd bij drukte op het park. Geen gelijkspel want bij gelijkspel een winnende game spelen, vul de score in met de scoreknop de winnaar krijgt 3 punten en de verliezer 1 , Banen zijn niet gereserveerd dit moeten de deelnemers zelf doen.

Zie hier hoe aanmelden en installeren van de app werkt (let op: de datums zijn de oude datums, maar de instructies kloppen verder nog wel).

« Terug

» Nieuws archief