Nieuws

Spekken van de verenigingskas

Rabo ClubSupport 2021, Grote Clubactie en Club is Koning sparen van de Vomar!

Het verhogen van de inkomsten van onze club is altijd welkom. En jawel, er dienen zichweer drie mogelij kheden aan. Twee zijn eenmalige, jaarlijks terugkerende acties, te weten de Rabo ClubSupport en de Grote Clubactie. De permanente actie is een nieuwe start van het ‘Club is Koning’ sparen van de Vomar. Als we volop meedoen, valt er een hoop geld te verdienen. En zeker voor de actie van de Vomar geldt dat massa belangrijk is, dus dat leden die daar boodschappen doen hun Klant is Koning kaart koppelen aan STC. Dan gaat het echt wat opbrengen! Onderstaand meer over deze acties.

Rabo ClubSupport 2021
Rabo Clubsupport is een actie van de Rabobank om verenigingen financieel te ondersteunen. Heb je een rekening bij de Rabobank, dan kunt je straks stemmen op STC. Stemperiode loopt van 4 t/m 24 oktober. En hoe meer stemmen, hoe meer geld STC ontvangt. Vorig jaar was de opbrengst €800,-, een mooi bedrag, en we hopen dat dit jaar te evenaren, en uiteraard daar boven te komen.

Bij de start van de actie krijgt je bericht van de bank en ook zal in de nieuwsbrief van oktober en op Facebook/Instagram daar aandacht aan worden besteed. Maar zo bent je alvast op de hoogte.

Grote Clubactie
STC gaat online loten verkopen voor de Grote Clubactie! Je hoeft dus niet meer met een boekje langs de deur. Een lot kost slechts €3,- en van de opbrengst gaat 80%, dus €2,40, naar onze clubkas. Dit jaar willen wij de opbrengst besteden aan de inrichting en toekomstbestendig maken van het park en de kantine. Vanaf zaterdag 18 september zetten we samen de schouders eronder. Help jij ook mee om de komende maanden onze clubkas te
spekken?! De trekking is op 8 december. En dat spekken kan heel eenvoudig door de verkooplink of QR-code te delen via WhatsApp of social media met je familie en vrienden.

Verkooplink: https://lot.clubactie.nl/lot/schager-tennis-club/440195

QR-code:

Club is Koning sparen van de Vomar!
STC doet al lange tijd mee aan het Vomar Verenigingssparen. Leden van STC die daar boodschappen doen met hun ‘Klant is Koning kaart’ ondersteunen daarmee onze vereniging. De Vomar gaat deze vorm van sparen vernieuwen met als doel het bij elkaar gespaarde bedrag flink verhogen! Dat gebeurt onder de noemer Club is Koning Sparen.

Hoe doe je mee? Haal een kaart in de winkel of download de Vomar-app en registreer een Klant-is-Koning kaart. Dan kun je jouw kaart direct koppelen aan STC en gebruik daarvoor de unieke clubcode SCSC2021. En scan dan bij het boodschappen doen je kaart bij de kassa. En heb je al een Klant-is-Koning kaart, koppel je kaart dan met deze code. De Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totale bedrag aan boodschappen van alle gekoppelde kaarten over op onze rekening! In een nieuwsbrief zal worden vermeld hoeveel de leden op deze manier voor STC hebben gespaard.

Kortom, spek de kas van STC door online je Vomar klantenkaart te koppelen aan STC.

« Terug

» Nieuws archief