Nieuws

STC clubkampioenschappen 2022

De Activiteitencommissie organiseert in 2022 clubkampioenschappen voor STC in samenwerking met de KNLTB Match app.

Er wordt gespeeld in HD, DD, GD, HE en DE. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden poules samengesteld op basis van leeftijd en ranking. Het aantal teams in de poules wordt beperkt (maximaal 5 of 6). De wedstrijden in de poules worden geprogrammeerd door de KNLTB Match app. De speeldata kunnen door de spelers onderling gewijzigd worden. De besten van de poule spelen om het kampioenschap in het weekend van 25 en 26 juni 2022. Aanmeldingen moeten plaatsvinden voor 1 januari 2022.

De poulewedstrijden starten per 1 februari en moeten gespeeld worden voor 13 juni 2022. Men heeft dus 4,5 maand de tijd om de wedstrijden te spelen. Het is niet vrijblijvend. Als men zich opgeeft moet men de poulewedstrijden spelen en aanwezig zijn in het finaleweekend, behoudens blessures natuurlijk. Spelen met invallers is ook niet toegestaan in verband met mogelijke competitievervalsing.
Het gaat om 2 gewonnen sets, de 3e set is een supertiebreak. In geval van veel drukte op de baan kan ook gespeeld worden in 1 uur. Dan geldt 5 minuten inspelen. Een gelijkspel kan niet in dat geval moet er een extra winnende game worden gespeeld. Plan je wedstrijden op momenten dat het rustig is op
de baan. Overdag is er ruimte genoeg. Alleen in de avond is 20-21 uur het drukste uur, daarvoor of daarna is bijna altijd een baan beschikbaar. Het resultaat van de wedstrijd wordt in de app verwerkt en de standen opgemaakt.

    
Hoe geef ik me op?

  • Download de KNLTB Match app (download link: iOS of Android)
  • Ga naar Competities
  • Zoek en geef je op voor de competitie(s): STC CK 2022
    • STC - Senioren Enkel (HE/DE)
    • STC - Senioren Dubbel (GD/DD/HD)
  • Voor dubbel: beide spelers moeten de app hebben, 1 speler meldt het team aan

Instructies KNLTB Match

Zie ook de uitgebreide omschrijving (PDF download).

Voor vragen neem contact op met de Activiteitencommissie (Ab Hoek telnr: 0627020271) of stuur een email naar Activiteitencommissie

« Terug

» Nieuws archief