Algemene STC nieuwsbrief

STC zoekt vrijwilligers

Kantine STC

STC Nieuwsbrief nr. 4 - 2017

  • Ophalen pasjes
    Vanaf 1 mei 2017 kunnen de tennispasjes opgehaald worden bij de ledenadministratie, Laan 16 in Schagen. Om niet voor een dichte deur te staan is het verstandig even contact op te nemen per mail ,et Marja Kramer of 0224-216168
     
  • GP Komtie Toernooi
    De Schager Tennisclub STC organiseert van 19 augustus t/m 27 augustus het GP Komtie Toernooi 2017. Geeft je op voor 29 juli.
    Kijk op de website hoe u zich kunt aanmelden
     
  • Ladies Night
    Op vrijdagavond 30 juni zal er een tennisavond plaatsvinden exclusief voor vrouwen. Geeft je op voor 18 juni.
    Kijk op de website hoe u zich kunt aanmelden
     
  • Opgeven Clubkampioenschappen
    De inschrijving voor de Clubkampioenschappen enkel en dubbel worden gespeeld van 3 juli t/m 9 juli. Inschrijving sluit op 15 juni.
    Voor verdere info kijk op de website
     
  • Oproep lid van de redactiecommissie
    De informatie en communicatie commissie is op zoek naar een lid voor de redactie. De redactie bekijkt en redigeert de informatie voor de website en de nieuwsbrief en stuurt deze vervolgens door naar de webmasters, die de informatie op de website zetten of versturen met de nieuwsbrief. Er zijn twee redactieleden die het nu zo verdeeld hebben dat ze om de maand “dienst” hebben. Degene die “dienst” heeft krijgt de kopij binnen. Tijdsinvestering: enkele uren per “dienst” maand. De informatie en communicatiecommissie vergadert twee keer per jaar.
    Mail naar Tinka Kriens voor meer informatie.
     
  • Oproep leden voor ondersteuning bij activiteiten 
    STC is op zoek naar leden die wel eens willen helpen tijdens een toernooi of wedstrijd. Wil je iets voor onze vereniging betekenen, maar niet “officieel” deel uit maken van een commissie? Dan zijn wij dus op zoek naar jou! Het betreft de ondersteuning bij de organisatie van korte en afgeronde activiteiten zoals bijvoorbeeld de Clubkampioenschappen, het Koude Jattentoernooi of onze Open Dag. Een leuke en zeker niet tijdrovende bezigheid, die je uitvoert samen met anderen. Dat maakt het leuk.
    Mail naar Fenna Herrema voor meer informatie.

    JEUGDLEDEN
  • Rabo Summerbreak Schager Jeugdtoernooi 21 t/m 25 juni 2017.
    Jeugdleden noteer de data alvast in je agenda van ons altijd sportieve, leuke en gezellige open (dus ook toegankelijk voor andere KNLTB jeugdleden van andere clubs) jeugdtoernooi. Noteer deze data dus alvast in je agenda en geef het door aan mede KNLTB-jeugdleden. Voor meer informatie kun je ook mailen naar: summerbreakschagen@hotmail.com.
    Voor verdere info kijk op de website

  Agenda

Heb je ook iets te melden?
Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen. belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief: e-mail redactie
(Kopij voor de nieuwsbrief STC, aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

sponsors STC

 

« Terug