Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws maart 2021

 

STC clubnieuws nr. 03 -  maart 2021

Algemeen

  • Scala en KNLTB gaan samen verder
    Scala en de KNLTB gaan de samenwerking uitbreiden. De app Scala Sports zal vervangen worden door de app KNLTB Match. 
    KNLTB Match zal voortaan de interne competities faciliteren.
    Alle mensen die zich aangemeld hebben voor de geplande Scala competitie die zou lopen van november-maart 2021 en die vanwege corona was uitgesteld blijven aangemeld staan in de KNLTB Match. Mensen die zich alsnog willen aanmelden hebben daarvoor nog de tijd tot 5 april. De kans bestaat dat we ergens in april kunnen starten met de wedstrijdjes. 
    Lees verder……
     
  • Kantine STC
    Zoals we allemaal weten is onze geliefde kantine als gevolg van de corona-maatregelen nog steeds gesloten. Achter de schermen is er wel al hard gewerkt om een bardienstschema te maken. Zo gauw we weten wanneer de kantine weer open mag, zal het bardienstrooster open gaan. En kunt u zich inschrijven voor de bardienst. Hou de sociale mediakanalen in de gaten! 

    Met vriendelijke groet de kantine-commissie.

     
  • Einde winterabonnement
    Het winterlidmaatschap vervalt eind maart  en dat betekent dat je vanaf 1 april niet meer kan spelen of tennisles nemen (je kunt geen baan meer afhangen). Lees verder…..
     
  • Drukte op de baan!
    Omdat er ook weer gedubbeld mag worden voorziet het bestuur de komende tijd meer drukte op de baan, dat is fijn maar een kanttekening is hier op zijn plaats. 
    Gebleken is dat het regelmatig voorkomt dat leden die een baan via het app systeem gereserveerd hebben en besluiten toch niet te komen, de reservering niet annuleren. Hij blijft dan gewoon in het systeem staan, waardoor andere leden deze baan niet kunnen reserveren. Uiterst vervelend als dit gebeurt. Het is eigenlijk heel simpel; als je kan reserveren, kan je ook annuleren. Wij vragen ieders medewerking hier bij. Lees verder…..

     
  • Digitaal afhangen met de KNLTB Clubapp
    In de nieuwsbrief van februari is gevraagd wat jullie vinden van het digitaal afhangen met de KNLTB Clubapp. Er zijn 17 reacties opgekomen. Allemaal positief over deze wijze van het reserveren van een baan. Er is ook een aantal specifieke wensen geuit, in de nieuwsbrief van april komen we daarop terug.

     
  • Nieuws van de Sponsorcommissie

    Ondanks Corona is de sponsorcommissie er in geslaagd om diverse sponsorcontracten met 5 jaar te verlengen namelijk van:  G&P accountants & Adviseurs , Engel Hoorservice, Bike Totaal Boersen en Veko Lightsystems International BV . En een nieuw contract af te sluiten met JORG Reclame.  
    Deze actie  heeft tevens geleid tot nieuwe doeken en borden

    ALLE SPONSORS BEDANKT VOOR JULLIE JAARLIJKSE FINANCIËLE  STEUN!

    Lees verder en zie de foto's…..

  • Wil jij onze club ook sponsoren?
    Vanaf €300 per jaar ben je al sponsor en hangt er op een van de tennisbanen een prachtig doek of bord van jouw bedrijf of werkgever. Als je meer informatie wilt, mail dan naar sponsorcommissiestc@gmail.com en Rienk e/o Esther maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


     
  • Notulen Algemene ledenvergadering maart 2021
    Begin maart 2021 is de uitnodiging plus de agenda voor de digitaal te houden Algemene Ledenvergadering 2021 op de website geplaatst. Daarvoor is ook een Nieuwsflits uitgegaan. Er is geen opmerking gemaakt over het op deze wijze houden van de ALV. 
    Lees verder de notulen…..

     
  • Voorzitterschap STC vanaf 2022

    Onze voorzitter, Joop Bommer, heeft aangegeven na 6  jaar voorzitterschap  graag het stokje te willen doorgeven aan iemand anders. Hij heeft deze functie dan twee termijnen van 3 jaar vervuld. Het bestuur ziet zich dus voor de opgave gesteld om met ingang van 2022 een nieuwe voorzitter  te benoemen.  Hoewel  2022 nog ver voor ons ligt, we zijn dus op tijd maar weten ook dat de tijd snel gaat, willen wij hier nu al melding van maken. 

    Het bestuur wil dus graag in contact komen met  kandidaten voor deze functie.  Dat kan natuurlijk door zelf  je interesse kenbaar te maken, of ons op het spoor te zetten van  kandidaten die wij dan zouden kunnen benaderen. Wij willen daarbij nog het volgende onder jullie aandacht brengen. Tot heden heeft STC alleen mannelijke voorzitters gehad. Maar nergens staat vermeld dat het per se mannen moeten zijn die deze functie vervullen. En wellicht wordt het ook eens tijd om deze functie samen met iemand anders te vervullen. Een duo functie dus. Je verdeelt dan onderling de taken. Waarom niet? 

    Ben je dus geïnteresseerd, of wil je ons attent maken op  kandidaten, mail dit dan aan onze secretaris (secretaris@stcschagen.nl), waarna wij contact met je opnemen. 

    Het bestuur, maart 2021

     

STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug