Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws augustus 2021

STC clubnieuws nr. 08 -  augustus 2021

  • Een vroege Nieuwsbrief deze keer
    Ja, een vroege Nieuwsbrief deze keer. Een beetje ongebruikelijk, maar dat heeft een tweetal redenen.
    Ten eerste willen wij als STC bestuur de gehele Komtiecommissie, alsmede alle deelnemers aan het Verheul Komtietoernooi 2021, veel succes toewensen. Laten we hopen dat de weergoden het toernooi goed gestemd zijn. Zou wel zo fijn zijn.

    De andere reden is ook een belangrijke. Het bestuur heeft het voornemen om twee padelbanen aan te leggen op baan 7 en 8. Wij willen onze leden nog voor de start van het Komtietoernooi hierover informeren, omdat wij als bestuur benieuwd zijn naar de eerste reacties op dit voornemen. Als er al vragen zijn is de Komtie-week wellicht een goede gelegenheid om deze, indien mogelijk, te beantwoorden. Nadere info hierover in deze nieuwsbrief.

    Namens het bestuur.
    Joop Bommer, voorzitter

     
  • Belangrijke mededeling over padel / extra Algemene Leden Vergadering
    Zoals bij de meeste leden wel bekend, is er eind 2019 een rapport uitgebracht over de mogelijke aanleg van padelbanen bij STC. Dit rapport is besproken op de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 12 februari 2020.

    Het voornemen van het bestuur om 2 padelbanen aan te leggen op baan 7 en 8 en de voorwaarden waar onder zal besproken
    worden op een extra ALV in oktober. Een belangrijke voorwaarde is dat een aantal leden als trekker van dit project willen optreden. Uiteraard kunnen we alleen aan de slag gaan als de leden hiermee instemmen. Wachten tot de ALV van februari 2022 zou het proces vertragen. >>Lees meer

     
  • Jeugdnieuws - De indeling van de najaarscompetitie is bekend!
    In verband met de aanlevering van de kopij en de vakantie is het niet gelukt de volledige indeling al in deze nieuwsbrief te plaatsen maar via onderstaande link, en via de captain van jouw team, wordt je op de hoogte gehouden van de indeling.
    • Tenniskids Oranje en de Groene competitie beginnen -> zondag 12 september.
    • De overige jeugd, junioren t/m 14 jaar - jongens + meisjes t/m 17 jaar, begint -> zondag 19 september.
       
    Dus haal je tennisracket weer uit de kast en begin te tennissen ☺!
    Blijf op de hoogte via bijgaande link:
    Jeugdcompetitie - Schager Tennis Club (stcschagen.nl)
     
  • STC doet mee met de Grote Clubactie
    In de nieuwsbrief van juli is al aangekondigd dat STC meedoet met de landelijke Grote Clubactie.  Start is op 18 september en we doen online mee. Je hoeft dus niet met een verkoopboekje langs de deuren. Een lot kost €3,- en daarvan gaat 80% naar de clubkas.
    >> Lees meer

     
  • AED apparaat
    Het is van groot belang dat zo veel mogelijk leden kunnen omgaan met het AED apparaat. Dat redt levens. Jaarlijks is er een training voor belangstellenden, helaas ging dat dit jaar vanwege Corona niet door. Heb je belangstelling om dit jaar alsnog een training te volgen, stuur dan een mail naar info@stcschagen.nl.

     
  • Kleine mankementen
    Er gaat weleens wat stuk, scorebord, net, bank, e.d. Zie je iemand van de onderhoudsploeg, geef het dan meteen door. Lukt dat niet, stuur dan een mail aan info@stcschagen.nl.

     
  • Baan reserveren (afhangen) is verplicht!!!
    Het komt nogal eens voor dat mensen spelen op een baan die niet is afgehangen. Dat is ronduit vervelend voor de leden van de onderhoudsploeg. Bij hun planning proberen zij rekening te houden met de baanbezetting om daarmee het spelen zo min mogelijk te verstoren. En als zij dan naar het park komen om hun onmisbare werk te doen, kan het natuurlijk niet zo zijn dat er onverwacht banen bezet zijn. >>Lees meer

     
  • Nieuwe Interne competitie met de KNLTB Match app
    Vanaf half april tot 1 augustus hebben 75 leden van STC meegedaan aan de interne competitie met behulp van de KNLTB Match app. Deze was zeer succesvol en daarom gaan we per 1 september weer van start met een nieuwe competitie die zal lopen tot 1 januari 2022. Aanmeldingen moeten voor 29 augustus binnen zijn. >>Lees meer

     
  • Ladies Night 4 september
    De activiteitencommissie organiseert dit jaar op zaterdag 4 september opnieuw een Ladies Night. Het aantal aanmeldingen kan zeker nog omhoog dus meld je aan voor 30 augustus. >>Lees meer

     
  • Gewijzigde aanvangstijd van instuif op vrijdagmiddag
    In de nieuwsbrief van juli is aangegeven dat we op vrijdag 3 september starten met een nieuwe instuif, naast de instuif (racketmix) die we al hebben op de maandagavond. Het tijdstip van de instuif wordt 13-16 uur. Komt allen liefhebbers van het tennis om een leuk en gezellig potje te spelen en andere mensen te leren kennen!

     
  • Sponsornieuws augustus 2021 
    Waarschijnlijk is het je al opgevallen, en zo niet dan snel even kijken, dat ook aan de kopse kant van baan 8 een prachtig mooi doek hangt van onze nieuwe sponsor – al jaren gevestigd op de Gedempte Gracht 13a te Schagen - Mixt Men – Fashion voor mannen! Tevens verwelkomen, en bedanken, we de eigenaar René Hordijk als nieuw lid van onze vereniging!
    >>Lees meer en zie de foto

STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug