Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws mei 2022

STC clubnieuws nr. 05 - mei 2022

  • Statuten en huishoudelijk reglement
    De nieuwe statuten en het huishoudelijk reglement zijn vastgesteld op de Algemene vergadering van 31 maart 2022. De notariële akte is op 29 april jl. gepasseerd. De statuten en het reglement vind je op de startpagina van de website, onderaan in de colofon.
     
  • Bardienstplanners
    Twee leden hebben zich aangemeld om de planning van bardiensten te verzorgen. Daar zijn we, en zeker de voorzitter van de Kantinecommissie, echt blij mee. De planners zijn Jacqueline Geertsema en Hans Netz. Zij starten hun werkzaamheden eind juni. Maar voor alle duidelijkheid, bezorg deze leden niet meer werk dan nodig is. Dus zodra de bardienstplanners bekend maken dat het rooster is
    opengesteld, vul dan je diensten in. Niet ingevuld, dan doen de planners dat en dan kan het gebeuren dat de datum niet schikt, dat je een wijziging wilt, allemaal extra werk voor de planners. Dus laat het er niet op aankomen en neem zelf het initiatief.

     
  • Toernooien verenigingen in de buurt
    Op het mededelingenbord hangt een lijst van toernooien bij tennisverenigingen in de buurt van Schagen. Onder meer bij ’t Oghe (Juni) en TV Warmenhuizen (augustus). Daar is nog aan toegevoegd het Niedorper Open van 9 t/m 19 juni. Maar vergeet uiteraard niet ons eigen Komtietoernooi, dat wordt gehouden van 20 t/m 29 augustus. Nadere informatie daarover volgt.
     
  • Open dag 11 juni 2022
    Zaterdag 11 juni is er ‘Open sportdag’ in Schagen. STC doet daar aan mee aan. Het is van 10.00 tot 16.00 uur en aan de invulling van de dag wordt nog gewerkt. Het zou leuk zijn als er die dag op een aantal banen wordt gespeeld. Daar krijgt het tennispark een goede uitstraling mee, het oogt aantrekkelijk voor mensen die ons bezoeken en wellicht als proef een balletje willen slaan. Dus als het je schikt, kom die dag een balletje slaan.

    Bericht van de ActiviteitenCommissie (AC):
     
  • Ladies Afternoon
    Op 4 juni wordt er wederom de jaarlijkse dag voor vrouwen georganiseerd. De aanvangstijd is gewijzigd. We beginnen om 16.00 en eindigen ongeveer rond 20.00. Het toernooi draagt een gezelligheidskarakter waarbij ook in dubbels getennist wordt. Dus doe mee. De kosten bedragen € 5,00, die ter plekke betaald dienen te worden. Meld je aan middels een email aan: voorzitterac@stcschagen.nl of via de website bij Toernooien Ladies Night. Ook introducees zijn welkom.

     
  • Clubkampioenschap STC 2022
    De competitie verloopt gestaag en veel wedstrijden zijn reeds gespeeld. De resterende wedstrijden moeten voor 22 juni gespeeld worden. De categorie DE, GD en HD spelen in 1 poule. De winnaars in deze poule zijn clubkampioen. Bij DD en HE worden in 2 poules gespeeld. De bovenste 2 in deze poules, waar de de krachtverschillen bij de bovenste weinig verschillen en waarbij het spannend is wie daar zullen eindigen, spelen kruisfinales. Dit zijn direct halve en hele finales. De halve finales worden op 26 juni gespeeld om 12.45 gevolgd door de
    finales die om 15.00 worden gespeeld. De prijsuitreiking voor alle winnaars is aansluitend om 17.00 in het Paviljoentje.
    Kom allen kijken.

     

STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug