Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws augustus 2022

STC clubnieuws nr. 08 - augustus 2022

  • Komtietoernooi 2022
    Het Komtietoernooi dat onder de vlag van Hollandse Hypotheken & Verzekeringen van start is gegaan op 20 augustus kent een record aantal deelnemers (610). Hebben diverse organisaties als gevolg van Corona-perikelen in de afgelopen periode minder deelnemers, voor het Komtie geldt dat zeker niet.
    Dit is natuurlijk te danken aan het Organisatiecomité dat ontzettend veel werk verzet heeft en ook het terrein in Amsterdamse sferen mooi versierd heeft. Naast de vele STC-leden doen ook veel mensen van andere verenigingen mee. Het is dan zeker aan te bevelen om het toernooi ook als toeschouwer te bezoeken. Op de website toernooi.nl is dagelijks te zien welke wedstrijden op het programma staan en wat de resultaten zijn. Kom kijken!!
     
  • Multiflexcompetitie
    De activiteitencommissie organiseert in samenwerking met de KNLTB Match app een competitie met clubs uit de omgeving (Warmenhuizen, Petten, en St. Maarten). Deze competitie start 5 september en eindigt op 2 januari 2023. Er wordt gespeeld in DE, HE, GD, DD en HD. Het aantal aanmeldingen is nog beperkt, alleen in de DD zijn reeds veel koppels in geschreven. De oorzaak van de geringe aanmeldingen is dat bij de omringende verenigingen de aankondiging hiervan laat op gang is gekomen. Wil je je eens meten met mensen van andere verenigingen doe dan mee. Meld je aan voor 1 september in de KNLTB Match app bij “Najaar kring Schagen”. Heb je nog geen account, download dan de KNLTB Match app en maak een account aan. Zie voor nadere instructie op onze website bij interne competities.
     
  • Bier met Ballen
    De activiteitencommissie wil in navolging van de Ladies Afternoon een avond organiseren alleen voor “mannen”. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 3 september. We starten om 19 uur en er worden meerdere wedstrijden in dubbels gespeeld. Na afloop heerlijke bitterballen met een biertje naar wens. Iedereen is welkom ook niet leden, de kosten bedragen € 5.
    Meld je aan voor 1 september middels dit onlineformulier .

STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug