Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws september 2022

STC clubnieuws nr. 09 - september 2022

  • Rabo ClubSupport: Stem op STC, stemperiode 5 t/m 27 september
    Vast al gezien, de posters voor de Rabo ClubSupport 2022 hangen weer in de kantine. Ook op Facebook en Instagram wordt er aandacht aan besteed. En let op het pushbericht! Leden van Kop van Noord-Holland brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 5 t/m 27 september hun stem uit op de club die zij een warm hart toe dragen. Dat is natuurlijk STC. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Lees meer op de website over het doel
     
  • Vomar Clubmuntactie
    Wellicht al opgevallen, als je bij de Vomar boodschappen doet, krijg je bij elke besteding van €15,- een
    clubmunt. Gebruik die door ermee te stemmen op STC. Vindplaats staat op het papieren muntje afgedrukt.

     
  • Hollandse hypotheken & verzekeringen Komtie 2022
    Terugblikkend op het toernooi van eind augustus kan gezegd worden dat dit uitstekend geslaagd is. Een record aantal deelnemers (610), mooie wedstrijden, uitstekende winnaars en prachtige weersomstandigheden. Kortom een toptoernooi!!
    Dank gaat natuurlijk uit naar de deelnemers, sponsoren en vrijwilligers en vanzelf naar het uitstekende organisatiecomité dat onder leiding van CorJan, Barry Verwey en Ineke vd Woude alles tot in de puntjes voor elkaar had. Nogmaals hulde. Tevens nam Ineke vd Woude afscheid van de Komtie-55+ toernooiorganisatie, zij blijft nog wel actief in de technische commissie. Ineke, bedankt voor al je inzet!
    Zie ook het nieuwsartikel voor meer info en de foto's

     
  • Multiflexcompetitie
    Per 5 september is bovengenoemde competitie met behulp van de KNLTB Match app van start gegaan en zal duren tot 2 januari 2023. Deze competitie is in samenwerking met clubs uit Warmenhuizen, Petten, St Maarten en Julianadorp. De meeste deelnemers zijn van onze eigen vereniging en dat is wel jammer. Kennelijk is de bekendmaking voor deze competitie bij de andere verenigingen onvoldoende geweest. Niettemin kunnen de deelnemers weer lekker aan de slag.

    Activiteitencommissie STC
  • Bier met Ballen
    Het aangekondigde toernooi Bier met Ballen dat gepland stond op 3 september is helaas niet door gegaan. Slechts 7 mannen hadden zich hier voor aangemeld en dat vond de organisatie te weinig en tevens teleurstellend.
     
  • Sponsornieuws

    Jan Lont, voormalig tennisleraar van STC en inmiddels al vele jaren eigenaar van Mulder Optiek SchagenGedempte Gracht 43-45, tekende onlangs een 5-jarig sponsorcontract met onze vereniging. Esther, namens de sponsorcommissie, heeft als jeugdlid, nog tennisles gehad van Jan op de banen van STC. Hoe leuk is dat!
    We zijn verheugd Jan gestrikt te hebben en gaan uit van een zonnige samenwerking. Het bord is eerdaags te bewonderen op baan 1.

    Jan, namens de vereniging, bedankt! 
    Lees meer op de website hoe u ook sponsor kunt worden



STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug