Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws november 2022

STC clubnieuws nr. 11 - november 2022

  • Gevonden voorwerpen
    In de hal staat een kist voor het verzamelen van gevonden voorwerpen. Die is nagenoeg vol en bevat een tennisracket, drinkbekers en tenniskleding. De leden die wat kwijt zijn, worden dringend verzocht hun spullen op te halen. Wat er medio december nog ligt, wordt afgevoerd. Trainingspakken naar een inzamelpunt voor de Oekraïne (’s winters -20 graden), restant naar een kledingcontainer en het racket wordt toegevoegd aan de voorraad rackets, die worden gebruikt voor bezoek van scholen, introducees, e.d..
     
  • Vrijwilligersavond
    Vrijdagavond 4 november waren alle vrijwilligers uitgenodigd voor een feest met verrassingen. Er waren ca. 30 leden en de avond stond onder leiding van Esther Veldboer, Linda Louter en Nel Groot. Gestoken in feestkostuum daagden zij de deelnemers uit tot creatieve toeren. Al met al heel geslaagd.
    Er zijn foto's gemaakt, echter zijn deze nog niet verwerkt op de website. Zodra de foto's er zijn vindt u deze in het fotoboek

     
  • Clubkampioenschappen 2023
    De activiteitencommissie gaat net als afgelopen jaar in 2023 de clubkampioenschappen organiseren in samenwerking met de KNLTB Match app. De start is op 1 februari en de poulewedstrijden moeten half juni gespeeld zijn waarna de (kruis)finales plaats vinden op zondag 25 juni. De activiteitencommissie hoopt wel dat er meer deelnemers zijn dan vorig jaar opdat er meer gedifferentieerd kan worden op rating en leeftijd.
    Lees meer op de website over het aanmelden.

     
  • Terugblik bardienstplanning en hoe verder het volgende seizoen
    In juli dit jaar hebben wij de bardienstplanning voor de kantine van onze vereniging van onze voorgangers overgenomen. We sprongen op een rijdende trein zonder te weten hoe het dienstrooster voor deze trein in elkaar zat, hoe het ontstaan was en welke criteria eraan ten grondslag lagen. Dat gold ook voor de voor ons liggende planning van de bardiensten. Uiteraard is er een overdracht gedaan maar door wisselingen, veranderingen en aanpassingen vanwege Corona was het zicht kennelijk een beetje vertroebeld geraakt.
    Maar toch zijn we gestart en hebben onze eerste 4 maanden als bardienstplanners erop zitten. En met veel plezier kijken we terug. Doordat onze start wat ‘rommelig’ was, kregen we de mogelijkheid om zelf op ontdekkingstocht te gaan.

    Tot volgend seizoen,
    De bardienstplanners Jacqueline en Hans

    Zoals bij iedereen bekend is, althans nemen wij aan, wordt van alle leden (met uitzondering van degenen met een vrijstelling vanwege commissiewerk, leeftijd of afkoop) verwacht dat zij 2 bardiensten in het seizoen, lopend van 1 april 2023 tot 1 november 2023, op zich nemen. Deze diensten kan men in februari zelf gaan plannen.
    Lees het hele verhaal op de website


     
  • Jeugdnieuws - november 2022
    • Halloween Event – 12 november 2022
      Eindelijk, na jaren van afwezigheid ivm de pandemie, vond onlangs weer het geweldige & griezelige
      Tandheelkundig centrum Schagen Halloweenevent plaats voor de jeugdleden van STC.

      Tweeëndertig, deels verkleed en/ of geschminkte, kinderen met ouders gingen met elkaar de strijd aan waarbij de lol voorop stond. Daarbij was het fantastische herfstweer uiteraard heel prettig.

      Dit jaar onder leiding van de ouders van Naut & Bram en Suze. ‘DJ’ Johan had een enorme, indrukwekkende, muziekinstallatie met enge muziek geregeld. ‘Heks’ Jojanneke was onherkenbaar
      verkleed en wist de kinderen bij aanvang op het park al de stuipen op het lijf te jagen. ‘Clown’ Michiel zorgde op en naast de baan dat alles goed liep. Terwijl Anneguus de inwendige mens verzorgde met heerlijke soep, gesponsord door Peper & Goud (Barry, bedankt!). Dit alles met een ‘scary’ versierd park en kantine. Kortom een zeer geslaagd event!

      Iedereen bedankt voor de aanwezigheid en organisatie bedankt voor een fantastische middag.
      Klik hier voor de foto’s

       
  • SPONSORNIEUWS – november 2022
    We zijn blij te melden dat Siem Huijberts, eigenaar van Aannemingsbedrijf Huijberts Schagen, een contract van vijf jaar met ons heeft getekend. Hun sponsorbord is vanaf heden te bewonderen op baan 6.
    Zie de foto en lees meer

     

STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug