Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws februari 2023

STC clubnieuws nr. 02 - februari 2023

  • Algemene leden vergadering 23 februari
    ATTENTIE voor de Algemene leden vergadering van a.s. donderdag de 23e om 20 uur in het Paviljoentje, de agenda is u reeds op 5 februari toegestuurd. Iedereen van harte welkom !
     
  • Multiflexcompetitie
    De multiflexcompetitie met omringende verenigingen is per 1 februari geëindigd. In september van dit jaar wordt deze weer opgestart met hopelijk meer deelnemers van omringende verenigingen. Winnaars bij de deze competitie waren:
    HE: Joost Rovers (STC), HD: Marcel Duineveld/Cees Schuit (TV Warmenhuizen) en DD: Tanya Kaandorp/Priscilla Maas (STC)  en Ilonka Lagerwey/Nora Ooteman (STC).
     
  • Clubkampioenschap STC 2023
    Per 1 februari is het clubkampioenschap 2023 van start gegaan. Het aantal inschrijvingen was verheugend hoog namelijk 19 koppels bij DD, 12 koppels bij HD, 6 koppels bij GD, 21 deelnemers voor HE en 8 deelnemers voor DE (meer dan 90 spelers/speelsters!!). De wedstrijden moeten voor 20 juni gespeeld zijn waarna de (halve)finales gespeeld worden op zondag 25 juni. Vanwege het hoge aantal deelnemers bij DD en HE kon gedifferentieerd worden naar sterkte opdat de deelnemers aan elkaar gewaagd zijn.
    >>Lees verder

     
  • Racketmix op maandag avond van 19-21 uur
    Deze racketmix ook wel instuif genoemd is bestemd voor senioren die graag een balletje willen slaan tegen diverse tegenspelers. Het woordje senioren wordt wel eens verkeerd opgevat. Men denkt dan deze avond alleen voor “oudere” spelers is maar dat is een misverstand. Senior ben je als je 18 jaar bent of ouder. Dus ben je pas lid en les je bijvoorbeeld maar heb je nog geen groepje om wekelijks mee te tennissen kom dan naar de racketmix om anderen te ontmoeten en ervaring op te doen! Je bent zeker welkom.
     
  • Senior Plus Toernooikalender
    Op deze kalender staan alle Senior Plus toernooien die in 2023 in Noord-Holland worden georganiseerd. Een Senior Plus toernooi is een toernooi voor 50-plussers, wat niet meetelt voor de speelsterkte. Gedurende één dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 45 minuten. Naast deze leuke wedstrijden draait het ook om de gezelligheid.
     
  • SPONSORNIEUWS – februari 2023

    Kent u deze leuke broers al? Dit zijn de heren (vlnr) Stan en Rick van Heerwaarden van Kwaliteitsslagerij Stan van Heerwaarden. Sinds 1 januari 2022 de eigenaren van deze slagerij gevestigd op de Gedempte Gracht 32 te Schagen (als ook in Warmenhuizen – Dorpsstraat 154).
    We zijn heel blij deze slagers gestrikt te hebben voor het aangaan van een vijf jaar contract voor een sponsorbord aan baan 1. Dit bord zal per april a.s. te bewonderen zijn.

    Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit

    Ook sponsor worden?
    Mogelijk wilt u zelf sponsor worden of kent u iemand die geïnteresseerd is.
    Middels een doek of bord op een van de banen, inclusief vermelding van uw logo op onze website, bent u al sponsor vanaf €300 p/jaar.
    Voor meer informatie kunt u de sponsorcommissie bereiken via sponsorcommissie@stcschagen.nl
    Esther en/of Rienk nemen graag contact op om de voorwaarden te bespreken.
    Namens De sponsorcommissie, Rienk Mud, Esther Veldboer, Peter-Jan van der Waal

    P.S. Sponsors van groot belang voor STC

STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug