Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws april 2023

STC clubnieuws nr. 04- april 2023

  • Webmaster gezocht!
    De website van STC wordt verzorgd door twee webmasters. Een ervan is gestopt en we zijn dringend op zoek naar een vervanger.Het is een klus die je met zijn tweeën doet, je wisselt elkaar om de maand af. Je kan deze werkzaamheden doen op de tijdstippen die je het beste uitkomen in jouw maand. En uiteraard ben je als vrijwilliger vrijgesteld van bardiensten. >>Lees meer
     
  • Voortzetting samenwerking Baars tennissschool (BTS)en STC
    De overeenkomst  met Baars tennisschool om bij STC de tennislessen te verzorgen dateert alweer van 2017. De huidige overeenkomst liep op 31 maart af, de samenwerking bevalt prima. Vandaar dat de overeenkomst  weer met drie jaar is verlengd t/m maart 2026. 
    >> Zie de foto en lees meer
  • Ladies Afternoon
    Op 10 juni wordt wederom de jaarlijkse dag speciaal voor vrouwen georganiseerd. Net als de afgelopen editie beginnen we om 16 uur. Het toernooi draagt een gezelligheidskarakter waarbij ook in dubbels getennist wordt. Dus doe mee. De kosten bedragen € 5 die ter plekke betaald moet worden. Meld je aan middels de info op de website  of via een email aan: ac@stcschagen.nl. Ook introducees zijn welkom. Sluitingsdatum aanmeldingen is 6 juni (zie ook de flyer).
     
  • Bier met Ballen
    Vorig jaar werd door onvoldoende aanmeldingen dit toernooi “alleen voor mannen” geschrapt. Dit jaar gaan we het weer proberen en wel op 1 juli (aanvang 19 uur). Info daarover staat reeds op de website en je aanmelden via de website kan ook al. We hopen dit jaar op voldoende deelname dus doe mee en informeer je tennismaten.
  • Clubkampioenschap STC 2023
    De competitie verloopt gestaag. Veel wedstrijden zijn reeds gespeeld maar veel ook niet. Mogelijk dat het slechte weer van de afgelopen maanden daar een rol in heeft gespeeld maar een versnelling is zeker nodig. De wedstrijden moeten gespeeld worden voor 20 juni. Op zondag 25 juni zijn de (halve) finales. Diverse spelers en speelsters doen mee aan 2 onderdelen namelijk bij het Enkel en Dubbel. Het kan heel goed zijn dat deze spelers in de halve finales komen van Enkel en Dubbel. Dat betekent ook dat zij dan op zondag mogelijk 4 partijen moeten spelen en dat kan niet. Deze spelers moeten er rekening mee houden dat zij mogelijk ook op zaterdag de 24e in actie moeten komen. Lees meer >>
     
  • SPONSORNIEUWS – april 2023
    Zoals beloofd in de nieuwsbrief van februari hangt er een bord van onze nieuwe sponsor Stan van Heerwaarden Slagerij per april aan baan 1.
    Nogmaals, we zijn heel blij hen gestrikt te hebben voor het aangaan van een vijfjarig sponsorcontract.
    Van Heerwaarden Slagerij is gevestigd op de Gedempte Gracht 32 te Schagen (als ook in Warmenhuizen – Dorpsstraat 154).

    Fortune Coffee – Voor heerlijke koffie langs te lijn!
    Tevens heeft Fortune Coffee hun contract met drie jaar verlengd. Ook is er in de kantine door hen een nieuw koffieapparaat geïnstalleerd die de lekkerste ‘coffee’ van hen vers tapt. Neemt u dus ook een bakkie?

Ook sponsor worden?
Mogelijk wilt u zelf sponsor worden of kent u iemand die geïnteresseerd is.
Middels een doek of bord op een van de banen, inclusief vermelding van uw logo op onze website, bent u al sponsor vanaf €300 p/jaar.
Voor meer informatie kunt u de sponsorcommissie bereiken via sponsorcommissie@stcschagen.nl
Esther en/of Rienk nemen graag contact op om de voorwaarden te bespreken.
Namens De sponsorcommissie, Rienk Mud, Esther Veldboer, Peter-Jan van der Waal

P.S. Sponsors van groot belang voor STC

STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug