Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws juni 2023

STC clubnieuws nr. 06- juni 2023

  • Ladies Afternoon
    Op 10 juni vond dit gezelligheidstoernooi plaats en ook deze keer was het zeer geslaagd met een record aantal aan deelnemers (30). De dames kregen een leuke attentie van Tanya Kaandorp (zie de foto). Volgend jaar weer!!
     
  • Bier met Ballen
    Het aantal deelnemers is nog beperkt en er kunnen zeker nog een aantal mensen bij. De start is om 19 uur en je speelt 3 dubbels met verschillende partners. Opgeven kan nog t/m 27 juni via een mail met naam en speelsterkte aan: ac@stcschagen.nl
    Het gaat zeker door dit jaar.

     
  • Clubkampioenschap STC 2023
    De (halve)finales worden gespeeld op zaterdag 24 en zondag 25 juni. Omdat diverse spelers/speelsters bij 2 onderdelen deze finales spelen zijn enkele wedstrijden verplaatst naar zaterdag. Dat zijn de (halve)finales in het HE (speelsterkte 8) en de (halve)finales bij het DE. De wedstrijden zijn om 10 en 12 uur (finale). Op zondag zijn de overige (halve)finales. De eerste wedstrijden zijn om 12.30 uur de laatste om 15.00 uur. Om 17 uur is de prijsuitreiking. Kom kijken!
     
  • Multi clubcompetitie
    Per september starten we weer een multi clubcompetitie met 3 andere verenigingen. Dat zijn de tennisclubs uit Warmenhuizen, Sint Maarten en ’t zand. Deze competitie start 4 september en loopt tot 1 februari 2024. De wedstrijden zijn weer in samenwerking met de KNLTB Match app. We hopen op veel inschrijvingen want dan kunnen de poeltjes zo veel mogelijk ingedeeld worden op speelsterkte en mogelijk leeftijd. Leuk om tennissers van andere verenigingen te ontmoeten. Aanmeldingen kunnen nu al in de KNLTB Match app gedaan worden bij “ Najaar Kring Schagen “ (HE, DE, HD, DD en GD).
     
  • STC lid en doe je boodschappen bij de Vomar?
    We gaan de goede kant op, maar het kan vast nog beter. Vorig jaar hadden 50 leden hun Klant-is-koning kaart gekoppeld aan STC. Dat zijn er nu al 64. Daarmee stijgt ook de opbrengst, afgelopen kwartaal was dat €125,-.
    Deelname is heel eenvoudig. >> Lees meer

     
  • Niet roken op het tennispark
    STC doet mee met de actie ‘Op weg naar een rookvrije generatie’. Het gehele terrein is daarom als rookvrije zone aangemerkt, in eerdere nieuwsbrieven is dat gemeld en zo staat het ook in onze huis- en gedragsregels. Maar niet iedereen kan het roken laten en het is niet te doen om de leden daar continu op te wijzen. Als je het werkelijk niet kan laten om er een op te steken, doe dat dan niet als er jeugd op het park is. En wees zo fatsoenlijk je peuken niet op de grond te gooien, maar grondig te doven en in de prullenbak te doen. De schoonmaakploeg is er niet om jouw peuken op te ruimen.
     
  • Jeugdnieuws – juni 2023
     
    • Kampioenen Voorjaarscompetitie Jeugd 2023
      Zowel het 1e Junioren team t/m 14 jaar met Roef, Luuk, Susanne, Max, Stijn en Bram als Gemengd Dubbel t/m 17 jaar met Sophie, Lisa, Tom en Randy is afgelopen voorjaar kampioen geworden. Super goed gedaan!
      Uiteraard ook de complimenten voor de andere kinderen die gestreden hebben en wekelijks met veel enthousiasme naar de baan gingen. Afgelopen voorjaar hebben ruim 65 jeugdleden meegedaan met de competitie verdeeld over totaal 12 teams.
      Z
      ie de foto’s van jeugd kampioenteams
       
    • Data & indeling najaarscompetitie Jeugd 2023
      Inmiddels is de indeling voor de najaarscompetitie ingevoerd en zal deze eerdaags bekend gemaakt worden. Alle kinderen met een zilveren/gouden abonnement zijn ingedeeld.Het najaar wordt wederom op de zondagen gespeeld en zijn totaal ‘maar’ vijf zondagen.
      De competitie start in september maar noteer alvast de data in de agenda.
       
    • Activiteitenkalender Jeugd 2023
       
  • Kampioensteams van STC bij Senioren
    Drie teams van STC zijn kampioen geworden in de voorjaarscompetitie. Het is het team van Ruud Baars, het team van Bas Twaalfhoven  en het team van Hans Boot . De eerste 2 teams zijn kampioen geworden in de zaterdagcompetitie 17+ en promoveren beiden naar de 1e klasse. Het team van Hans Boot is kampioen geworden in de vrijdagochtend 50+ en promoveert ook naar de 1e klasse.
    Hulde voor de kampioenen!

     
  • Groentjesavond
    Op 30 juni organiseert Tennisschool Baars de zogenaamde “Groentjes avond”. Deze avond is voor mensen die nog niet zo lang lid van de club zijn en die op deze manier andere mensen leren kennen binnen de vereniging. En natuurlijk wordt er leuk getennist. Misschien worden dat wel toekomstige tennismaatjes, wie weet? Zie de flyer.
    Daar staat in dat je je voor 18 juni moet opgeven maar dat is rekbaar maar doe het zo snel mogelijk er kunnen zeker nog mensen bij

     
  • SPONSORNIEUWS – juni 2023
    Zoals in de vorige nieuwsbrief vermeld, is het sponsorcontract met “Aanhuis.nl Woninginrichting –Schagen” verlengd en uitgebreid, met een extra bord, met vijf jaar. Zowel het bord bij de ingang van het park als de telramen zijn gewijzigd naar de nieuwe huisstijl en tevens is er een extra bord geplaatst aan baan 1 – bij de toegang van de tennisbaan rechts.
    Wij bedanken Dimitri Rath, directeur, voor deze jaarlijkse financiële bijdrage!

    Ook sponsor worden?
    Mogelijk wilt u zelf sponsor worden of kent u iemand die geïnteresseerd is.
    Middels een doek of bord op een van de banen, inclusief vermelding van uw logo op onze website, bent u al sponsor vanaf €300 p/jaar.
    Voor meer informatie kunt u de sponsorcommissie bereiken via sponsorcommissie@stcschagen.nl
    Esther en/of Rienk nemen graag contact op om de voorwaarden te bespreken.
    Namens De sponsorcommissie, Rienk Mud, Esther Veldboer, Peter-Jan van der Waal

    P.S. Sponsors van groot belang voor STC

STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug