Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws augustus 2023

STC clubnieuws nr. 08- augustus 2023

  • Hollandse hypotheken en verzekeringen Komtie 2023
    Als u dit leest is het befaamde “Komtie-Toernooi” al begonnen.
    Het toernooi is zaterdag 19 augustus gestart en de finales zijn op zondag 27 augustus. Ook dit jaar is het aantal aanmeldingen massaal namelijk 643 spelers/speelsters. Dit geeft aan dat het toernooi geliefd is en dat de organisatie er ieder jaar weer in slaagt om een succesvol toernooi te organiseren. Op de openingsdag 19 augustus starten de wedstrijden om 9.30 uur net als op zondag 20 augustus. Van maandag 21 augustus t/m vrijdag 25 augustus spelen de 55-plussers hun toernooi overdag. Vanaf 17.30 uur komen de jongeren dan weer in actie om hun wedstrijden te spelen. De finales zijn op zondag 27 augustus. Op zaterdagavond is de zogenaamde feestavond met vertier en tijdens het hele toernooi worden lekkere hapjes geserveerd. Kortom kom kijken en lees op de website van het toernooi wanneer uw favoriete spelers in actie zullen komen.
     
  • Multi clubcompetitie
    Op 4 september start de zogenaamde Multi Clubcompetitie met 3 andere verenigingen. Dat zijn de tennisclubs uit Warmenhuizen, Sint Maarten en ’t Zand. Deze competitie loopt tot 1 februari 2024. De wedstrijden zijn weer in samenwerking met de KNLTB Match app. Het aantal aanmeldingen is nog beperkt. Alleen bij het DD is de belangstelling groot namelijk 20 koppels. De andere categorieën kunnen nog wel wat aanmeldingen gebruiken. Je kan je nog aanmelden tot en met 28 augustus in de KNLTB Match app bij  “ Najaar Kring Schagen “ (HE, DE, HD, DD en GD).  >>Klik hier voor de flyer
     
  • RaboClubSupport actie 2023
    Ook dit jaar doet STC weer mee aan de RaboClubSupport actie. In 2021 was de opbrengst €437,- en in 2022 €558,-. We hopen dat de opbrengst dit jaar weer hoger uitvalt. Het geld wordt gebruikt voor het opknappen van de speeltoestellen. De conditie is matig en het is een leuke afleiding voor de kinderen als de ouders aan het spelen zijn. De actie loopt van 4 t/m 26 september, noteer het vast in je agenda.

STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug