Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws november 2023

STC clubnieuws nr. 11 - november 2023

  • Clubkampioenschap STC 2024
    Net als de 2 afgelopen jaren organiseert de Activiteitencommissie (AC) het clubkampioenschap in 2024 opnieuw met de KNLTB Match app. Het aantal deelnemers is de afgelopen jaren gestaag gestegen en hopelijk zet deze stijging zich door. Deelnemers worden in een poule geplaatst, de Matchapp plant vervolgens de wedstrijden en de finales zijn in het weekend van zondag 23 juni met mogelijk nog enige wedstrijden op zaterdag 22 juni. Er wordt gespeeld in HD,DD, GD,HE en DE. De AC hoopt op veel aanmeldingen opdat gedifferentieerd kan worden op sterkte (rating). Vooral de betere Heren ( 6/7) worden uitgedaagd om het dit jaar op te nemen tegen de 2-voudig clubkampioen Robin Wijdh. Aanmelden kan tot 22 januari 2024. Hoe meld ik me aan…..>>Lees meer
     
  • Nieuwjaarsborrel + Tennis
    Op 7 januari 2024 organiseert de Activiteitencommissie een nieuwjaarsbijeenkomst inclusief leuke tenniswedstrijdjes. De aanvang is 13 uur waarbij gezamenlijk geproost wordt op een nieuw tennisjaar. Vervolgens worden de deelnemers ingedeeld en worden er meerdere partijtjes gespeeld. Na afloop is er natuurlijk ook gelegenheid om elkaar te spreken en te borrelen. Liefhebbers moeten zich opgeven voor 5 januari bij de Activiteitencommissie middels een mail naar ac@stcschagen.nl. Deelname is kosteloos.
     
  • Halloween 2023
    Zaterdag 4 november was het weer zover, wat een gegriezel. Er waren circa 30 kinderen + 30 ouders. De organisatie was in handen van Johan van Veenendaal, Michiel en Jojanneke van Dongen. De keukenstaf bestond uit Nelly Sier, Henk van Zanten, Anneguus Dirkzwager en Suze. Met dit weer was het zaak eerst op te warmen, met een griezel quiz in ongeveer 10 teams. Daarna de benen en armen losgooien met een tikspel geleid door Thomas en Lisa van Baars tennisschool. En konden de eerste tennis potjes worden gespeeld, ouder en kind tegen andere ouder en kind. Nu en dan een lichte buitje, en ook droge momenten. Tijd voor het eten, lekkere broodjes afgehakte vingers, frietjes, en overheerlijke soep met broodjes gesponsord door STC sponsor Peper & Goud. Na deel twee van de quiz werd er door de griezels weer volop getennist. En afgesloten met een Weerwolven spel, terwijl buiten bloeddorstig de laatste ballen gemept werden. Al met al, zeer geslaagd met hele griezelige en blije gezichten. >>Zie de foto’s
     
  • Gevonden voorwerpen
    Achter de bar ligt een sleutelbos met het label Kasteelbier. En een horloge, merk Casio, met metalen polsband. Wie mist dit, graag ophalen. Dit geldt uiteraard ook spullen in de kist in de hal.
     
  • Introducees
    STC leden kunnen niet-leden uitnodigen om te spelen. Bij het reserveren van een baan via de Club app gebruik je de rubriek Introducé toevoegen. De kosten zijn €5,- en betalen kon tot nu toe door dit bedrag te deponeren in de ideeënbus,  te voldoen aan kassa of over te maken op de bankrekening van STC. In de app zie je nu staan dat met het reserveren van een baan tegelijk het digitaal betalen plaatsvindt >>Lees meer

    Jeugdnieuws – november 2023

     
  • Najaarscompetitie 2024 – KAMPIOENEN
    De ‘groene’ kids van STC 1 - Groen 1, STC 3 – Groen 2 en de Meisjes t/m 17 jaar zijn dit najaar kampioen geworden in hun poule.
    Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap !  >>zie de foto's

    Uiteraard zijn ze op gepaste wijze gehuldigd door de club middels leuke prijzen. De ‘groene’ jeugd met een standaard en een mooie bon. De meisjes t/m 17 jaren waren erg blij met hun kledingbon van onze sponsor ‘By Kim
     
  • Voorjaarscompetitie Jeugd 2024
    • Jeugdleden die het zilveren of gouden pakket afnemen zijn verplicht deel te nemen aan de, externe, competitie.
    • Indien uw kind het bronzen pakket afneemt maar toch competitie wil spelen, geef uw kind dan op. Mogelijk is er plek of anders zullen we haar/hem op als reserve indelen.
    • De data voor de voorjaarscompetitie jeugd is bekend -> zie speeldata voorjaarscompetitie De jeugd zal uitsluitend op de zondag deelnemen aan de competitie. Noteer deze zondagen alvast in uw nieuwe agenda.
    • Indien niet bekend in welke categorie uw kind speelt, vraag dit dan aan de trainer. Voor meer uitleg hierover klik hier
    • De inschrijving bij de knltb voor de competitie sluit, voor de vrijwilliger van STC, medio januari 2024.
    • Meer informatie volgt via email / whatsapp.
       
  • SPONSORNIEUWS
    De sponsorcommissie is verheugd te melden dat de JEUGDSPONSOR Tandheelkundig Centrum Schagen wederom haar contract verlengd heeft met 5 jaar!!!  Sinds 2018 sponsort Tandheelkundig Centrum Schagen de jeugd van STC. Ook de komende vijf jaren zal onze jeugd tijdens de competitie verschijnen in een shirt met vermelding van onze jeugdsponsor.
    Voor de nieuwe sponsorperiode is er gekozen voor een kwalitatief beter merk, Jako of gelijkwaardig.
    Tevens zal het huidige doek op centercourt vervangen worden door een nieuwe.
    We willen Bertwin Middel, praktijkhouder Tandheelkundig Centrum Schagen, enorm bedanken voor het vertrouwen en de financiële bijdrage voor de komende vijf jaar!
     

    Ook sponsor worden?
    Mogelijk wilt u zelf sponsor worden of kent u iemand die geïnteresseerd is.
    Middels een doek of bord op een van de banen, inclusief vermelding van uw logo op onze website, bent u al sponsor vanaf €300 p/jaar.
    Voor meer informatie kunt u de sponsorcommissie bereiken via sponsorcommissie@stcschagen.nl
    Esther en/of Rienk nemen graag contact op om de voorwaarden te bespreken.
    Namens De sponsorcommissie,
    Rienk Mud
    Esther Veldboer
    Peter-Jan van der Waal
    P.S. Sponsors van groot belang voor STC

STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug