Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws december 2023

STC clubnieuws nr. 12 - december 2023

  • Clubkampioenschap STC 2024
    Net als de 2 afgelopen jaren organiseert de Activiteitencommissie (AC) het clubkampioenschap in 2024 opnieuw met de KNLTB Match app. Het aantal deelnemers is de afgelopen jaren gestaag gestegen en hopelijk zet deze stijging zich door. Deelnemers worden in een poule geplaatst, de Matchapp plant vervolgens de wedstrijden en de finales zijn in het weekend van zondag 23 juni met mogelijk nog enige wedstrijden op zaterdag 22 juni. Er wordt gespeeld in HD,DD, GD,HE en DE. De AC hoopt op veel aanmeldingen opdat gedifferentieerd kan worden op speelsterkte (rating)en mogelijk op leeftijd (50+).
    Aanmelden kan tot 22 januari 2024. Hoe meld ik me aan >>Lees meer

     
  • Nieuwjaarsborrel + Tennis
    Op 7 januari 2024 organiseert de Activiteitencommissie een nieuwjaarsbijeenkomst inclusief leuke tenniswedstrijdjes. De aanvang is 13 uur waarbij gezamenlijk geproost wordt op een nieuw tennisjaar. Vervolgens worden de deelnemers ingedeeld en worden er meerdere partijtjes gespeeld. Na afloop is er natuurlijk ook gelegenheid om elkaar te spreken en te borrelen. Liefhebbers moeten zich opgeven voor 5 januari bij de Activiteitencommissie middels een mail naar ac@stcschagen.nl   Deelname is kosteloos.
     
  • Koude Jatten Toernooi
    Het geplande Koude Jatten toernooi kon helaas op 18 november niet doorgaan vanwege natte en onbespeelbare banen. Het toernooi is alsnog gespeeld op vrijdag 8 december onder goede weersomstandigheden. Leek het er eerst op dat er geen voldoende spelers waren, uiteindelijk kon het gewoon doorgaan. Er werden leuke potjes gespeeld afgewisseld met een break voor snert met roggebrood en afgesloten met lekkere glühwein en een wijntje of biertje toe. Al met al toch erg gezellig, volgend jaar weer. >>Zie de foto’s
     
  • Vrijwilligersavond 1 december 2023
    Zoals elk jaar waren ook dit jaar weer alle vrijwilligers uitgenodigd voor een feestelijke avond. En dank aan allemaal voor jullie grote inzet, zonder jullie geen bloeiende vereniging en geen aantrekkelijke contributie. Er was een flinke opkomst en de avond stond onder leiding van Linda Louter. Zij trakteerde ons op een tennis- en een muziekquiz. Luisteren, discussie, raden maar, enfin,heel wat leden wisten een antwoord, of gokten maar wat ! Al met al weer een heel geslaagde bijeenkomst voor al die leden die het reilen en zeilen van de club mogelijk maken. Dat zijn er ongeveer 80, in vogelvlucht: bestuur, onderhoudsploeg, ledenadministratie, commissies voor jeugd, kantine, schoonmaak, Komtie, activiteiten, sponsors, info- en communicatie/digitale zaken.
    >>Zie de foto's

    Nieuwe aanwas is altijd welkom. Ben je goed in organiseren of heb je specifieke vaardigheden (techniek, digitaal, communicatie, e.d.) en wil de club ondersteunen, steek je licht op door een mailtje te sturen naar info@stcschagen.nl. En je bijdrage of inzet hoeft niet permanent te zijn, ook incidentele hulp of advies is welkom.
  • Hoofdsponsoring STC met twee jaar verlengd
    Het bestuur is zeer verheugd om te melden dat het contract tussen Hollandse Hypotheken & Verzekeringen en STC is verlengd voor de komende twee jaren. We willen Eric bedanken voor het vertrouwen in onze actieve tennisvereniging !  >>zie de foto

  • Kantineprijzen
    Vanwege de gestegen kosten is een aantal prijzen voor 2024 licht verhoogd. De prijs voor koffie/thee/choco blijft gelijk. De inkoopprijzen voor 2024 zijn nog niet bekend, dus mogelijk volgt in 2024 nog een prijswijziging.

STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug