Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws januari 2024

STC clubnieuws nr. 01 - januari 2024

  • Beste STC-leden,
    Namens ons allereerst de beste wensen voor 2024! Dat het weer een sportief tennisjaar wordt met een goede barbezetting in onze kantine. In februari zetten wij de bardiensten voor het seizoen 2024 weer open. De vraag aan jullie is weer om zelf op de diensten in te tekenen. Wij kijken tevreden terug op hoe jullie dit afgelopen seizoen hebben gedaan (Hulde!) en hopen dat het dit jaar weer net zo gaat. Halverwege maart gaan wij de planning definitief maken. De spelregels zijn hetzelfde gebleven. >>Lees meer
     
  • Clubkampioenschap STC 2024
    Het aantal inschrijvingen voor het clubkampioenschap is nog niet optimaal. Er kunnen zeker nog tennissers bij.
    De inschrijftermijn is verlengd naar zaterdag 27 januari. Heb je nog niet ingeschreven doe dat dan alsnog.
    Hoe meld ik me aan? >>Lees meer
     
  • Nieuwjaarsborrel + Tennis
    Voor de eerste keer werd dit georganiseerd door de Activiteitencommissie. Na een welkomstwoordje van onze voorzitter Nanno werd er geproost met bubbels op het nieuwe tennisjaar. Aansluitend werden er leuke koppeltjes gevormd en werden er 2 potjes getennist met 24 deelnemers (6 banen). Het weer was koud maar gelukkig droog. Daarna werd er opgewarmd in de kantine waar gekozen kon worden voor glühwein of chocolademelk met slagroom. Zeker een geslaagd event dat volgend jaar herhaald zal worden maar dan met 10 volle banen, is de verwachting. Zie ook de foto's.
     
  • Opdooi of sneeuw en dus niet spelen
    Het tennispark was enige dagen gesloten en kan dit jaar zeker nog eens gebeuren. Je ziet dan in Clubapp dat je geen baan kunt reserveren. Bovendien krijg je een pushbericht. Of niet, maar dan heb je je app-instellingen niet goed staan. Als je de Clubapp opent en je klikt rechts onderaan op ‘Meer’, komt je eigen pagina in beeld. Klik op de eerste rubriek ‘App-instellingen’, en daar zet je onderwerpen als ‘Clubnieuws’ en desgewenst andere berichten op 'aan’.  >>Lees meer over opdooi
     
  • Algemene ledenvergadering
    Algemene ledenvergadering is op 29 februari 2024 om 20.00 uur. Noteer het vast in je agenda!
     
  • Jeugd
    Er komen nogal eens vragen over het Alles-in-1 pakket. Daarom is de website, de rubriek Jeugd/Alles-in-1 pakketten, voorzien van een uitleg. En onder het kopje Activiteitenkalender kun je klikken op ‘jeugdkalender’, je ziet dan de kalender voor 2024. De kalender is weer goed gevuld met activiteiten en zo kun je snel zien welke extra’s er allemaal horen bij een gouden of zilveren pakket.
     
  • Voorjaarscompetitie Jeugd
    De indeling voorjaarscompetitie jeugd is bekend. Klik hier om de indelingen te zien.
    Mocht u vragen hierover hebben, kunt u zich wenden tot de betreffende tennisleraar of technische commissie – afdeling jeugd.

STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug