Nieuws

Van de Sponsorcommissie...

Zoals in de vorige nieuwsbrief gemeld, hebben we vanaf 2021 Hollandse Hypotheken & Verzekeringen vastgelegd als hoofdsponsor voor minimaal drie jaar met verlenging naar vijf jaar.

Tevens heeft Autogroep URSEM BARTEN haar sponsorcontract verlengd met vijf jaar. De leverancier voor uw Hyundai, Mitsubishi of Nissan, gevestigd op de Witte Paal 321.
-> Voor meer informatie: Schagen - Autogroep Ursem Barten

JORG Reclame op de Witte Paal 302C verzorgt vanaf heden al onze reclamedoeken en -borden. Voor wat hoort wat en zodoende heeft Jorg tevens een sponsorcontract met ons afgesloten voor vijf jaar. Zoek jij nog iemand voor al jouw reclame-uitingen?
-> Voor meer informatie: Jorg Reclame

Echter super dat ondanks de coronacrisis onze trouwe sponsors onze vereniging blijven steunen. Behalve bovenstaande sponsors zitten er nog een aantal verlengingen in het vat. Zodra de contracten definitief zijn getekend, de mannen van de baancommissie een bord/doek hebben opgehangen, zullen we jullie hierover op de hoogte houden via de nieuwsbrief.

 

De meeste van onze sponsors komen uit de buurt dus steun deze ondernemers en BUY LOCAL!

Hoofdsponsors: Sponsors - Schager Tennis Club (stcschagen.nl)

Baansponsors: Sponsors - Schager Tennis Club (stcschagen.nl)

Subsponsors: Sponsors - Schager Tennis Club (stcschagen.nl)

 

Wil jij onze vereniging ook sponsoren?
Rienk en/of Esther komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Kijk alvast voor de mogelijkheden op bijgaande link: https://www.stcschagen.nl/file/695434/?dl=1
Je kunt ons bereiken via e-mailadres: sponsorcommissie@gmail.com

« Terug

» Nieuws archief