Nieuws

Clubkampioenschap STC 2023

De competitie verloopt gestaag. Veel wedstrijden zijn reeds gespeeld maar veel ook niet. Mogelijk dat het slechte weer van de afgelopen maanden daar een rol in heeft gespeeld maar een versnelling is zeker nodig. De wedstrijden moeten gespeeld worden voor 20 juni. Op zondag 25 juni zijn de (halve) finales.
Diverse spelers en speelsters doen mee aan 2 onderdelen namelijk bij het Enkel en Dubbel. Het kan heel goed zijn dat deze spelers in de halve finales komen van Enkel en Dubbel. Dat betekent ook dat zij dan op zondag mogelijk 4 partijen moeten spelen en dat kan niet. Deze spelers moeten er rekening mee houden dat zij mogelijk ook op zaterdag de 24e in actie moeten komen.

Hierbij nog een samenvatting van het vervolg van het toernooi en hoe de (halve)finales verlopen.

  • DD- de bovenste 2 koppels uit poule 1 en 2 spelen kruisfinales op 25 juni om de 1e, 2e en 3e plaats. De bovenste 4 koppels uit poule 8/9 spelen ook (halve) finales op 25 juni om de 1e, 2e en 3e plaats (nr. 1 tegen nr. 4 en nr. 2 tegen nr. 3).
  • DE- de bovenste 4 koppels spelen (halve)finales op 25 juni om de 1e, 2e en 3e plaats.
  • HD- de bovenste 2 uit poule 1 en poule 2 spelenkruisfinales op 25 juni voor de 1e, 2e en 3e plaats.
  • HE-de bovenste 2 heren uit poule 1 en de bovenste 2 heren uit poule 2 spelen kruisfinales op 25 juni om de 1e, 2e en 3e plaats. De bovenste 4 heren uit poule 6/7 spelen (halve) finales op 25 juni om de 1e, 2e en 3e plaats.
  • GD- het aantal koppels in deze poule is gering. De winnaar is automatisch clubkampioen.

« Terug

» Nieuws archief