Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws oktober 2021

STC clubnieuws nr. 10 - oktober 2021

  • Koude Jattentoernooi
    Het koude Jattentoernooi kan gelukkig dit jaar weer gehouden worden. Het vindt plaats op zaterdag 13 november. Er wordt gespeeld in alle categorieën, zowel DD, HD en GD, ook introducees zijn welkom. Je kunt je opgeven en wij zorgen voor de juiste indeling waarbij zoveel  mogelijk rekening wordt gehouden met uw speelsterkte. >> Lees meer
     
  • Clubkampioenschap in 2022
    De activiteitencommissie heeft voor een nieuwe opzet gekozen voor de clubkampioenschappen. >>Lees meer
     
  • Vooraankondiging extra Algemene Ledenvergadering
    In de nieuwsbrief van augustus is al melding gemaakt van het voornemen tot de aanleg van padelbanen. In het kort is daarbij ingegaan op de voorgeschiedenis (rapport Commissie 2019) en wat padel inhoudt. Zoals aangekondigd is het voornemen de banen 7 en 8 te bestemmen voor padel. Nadien heeft een onderzoek plaatsgevonden naar de conditie van de banen 3 en 4 en is gesproken met de gemeente en de KNLTB. Er is veel informatie verzameld en de tijd is nu rijp om de voornemens aan de leden voor te leggen.
    Concreet houden die in de aanleg van twee padelbanen,  de ombouw van de banen 3 en 4 naar all weather banen en een aanpassing van de contributie.
    Binnenkort ontvangen jullie de uitnodiging voor de extra ALV, te houden op woensdag 17 november 2021. We houden de ALV in het clubgebouw, maar daar is de capaciteit, ook wellicht vanwege eventuele nieuwe Coronamaatregelen, beperkt. We zouden het erg op prijs stellen als je vóór 5 november wilt laten weten of je komt. Als de groep dan te groot wordt, kunnen we tijdig omzien naar een andere locatie. Aanmelden kan met een mail aan info@stcschagen.nl
    Tot slot, discussie en besluitvorming verloopt wat makkelijker als jullie je vooraf willen oriënteren op padel.
    Kijk daarvoor op >> Lees meer

     
  • Rabo ClubSupport 2021: stem op STC
    Stemmen kan nog t/m 24 oktober >>Lees meer
     
  • Jeugdbeleid
    Er is dit jaar drie keer een oproep gedaan om tot een jeugdcommissie te komen. Bestuur en vrijwilligers houden de zaak draaiende, maar de continuïteit is zo niet gewaarborgd. De afgelopen tijd heeft het bestuur in samenwerking met Baars Tennisschool een nieuwe opzet gemaakt voor ‘Alles-in-1’ pakketten. Dat  houdt kort gezegd in dat een totaal pakket wordt aangeboden (lidmaatschap, tennisles, competitie, toernooien en diverse  activiteiten). Binnenkort wordt met een aantal leden en nadien met de ouders van jeugdleden verder gesproken over de invoering van deze pakketten. Verder moeten deze gesprekken ook leiden tot de vorming van een nieuwe jeugdcommissie.

STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug