Algemene STC nieuwsbrief

STC clubnieuws oktober 2023

STC clubnieuws nr. 10 - oktober 2023

  • Halloween voor de jeugd
    Alle jeugdleden t/m 12 jaar zijn inmiddels op de hoogte. De organisatie  rekent op een grote opkomst, nog vragen, mail dan naar HalloweentoernooiSTC@hotmail.com

     
  • Extra spelen en nieuwe contacten opdoen?
    Schrijf je dan in voor vrijdagavond 27 oktober. Een mogelijkheid bij uitstek om onder leiding van trainers van Baars tennisschool te spelen op jouw niveau. En een prima gelegenheid om nieuwe contacten op te doen. Inschrijven kan t/m 25 oktober. >>Lees meer
     
  • Koude Jatten toernooi
    Op zaterdag 18 november is het gezellige Koude Jatten toernooi op ons terrein, aanvang 19 uur. De kosten bedragen slechts 5 euro en daar tegen over staan leuke tennispotjes en lekkere drankjes. Doe mee en geef je op voor 14 november!! Meld je aan via de website of mail naar ac@stcschagen.nl  
    Zie ook de Flyer

     
  • Nieuw mailadres of tel.nr.
    Stap je over naar een nieuw mailadres of wijzigt je (mobiele) nummer, vergeet dan niet dat door te geven aan de ledenadministrateur (ledenadministratie@stcschagen.nl). Van groot belang voor het ontvangen van berichten over je bardiensten, de nieuwsbrief en toernooien/competities.
     
  • Uitslag Algemene vergadering van 11 oktober 2023
    Op 11  oktober vond een extra vergadering plaats voor het vervangen van het gravel op de banen 7 en 8 naar smashcourt. Er waren 19 leden aanwezig, in het bezit van 17 machtigingen. Iedereen was positief, het voorstel van het bestuur voor deze vervanging is dus aangenomen. De uitvoering is inmiddels ter hand genomen en naar verwachting zal eind dit jaar/begin volgend jaar dit project zijn uitgevoerd. Daarmee beschikt STC  voortaan over 10 smashcourt banen die het gehele jaar bespeelbaar zijn.
     
  • Weer flinke groei van gevonden  voorwerpen
    In juni  is alles opgeruimd. De kleding is gewassen en gesorteerd en afgeleverd bij Dorcas. De rackets zijn toegevoegd aan de voorraad. Maar niets groeit zo hard bij STC als het aantal gevonden voorwerpen. Het kan niet op. Een kinderzitje voor achterop de fiets, schoenen, rackets, kleding, drinkbekers. Het is toch niet voorstelbaar dat leden dit soort voorwerpen missen!
    Eind van het jaar wordt weer alles opgeruimd, van harte aanbevolen om voor die tijd je spullen op te halen. Ze liggen in de kist in de hal, kinderzitje staat er ook.
     
  • Opbrengst RaboClubsupport en stand van zaken Grote Clubactie
    De opbrengst van de RaboClubsupport actie is €755,-. Een verrassing, het is bijna €200,- hoger dan vorig jaar. Dank aan de rekeninghouders die op STC hebben gestemd. Het geld wordt gebruikt voor het vervangen van het klimrek/schommel.
    De Grote Clubactie slaat niet echt aan. Tot nu zijn 29 verloten verkocht, dat is wel heel weinig. Loten kun je kopen t/m 13 november en dat heel eenvoudig via de verkooplink of via onderstaande QR-code, die je uiteraard kunt delen met familie en vrienden via face/insta,whatsapp, enz.

     





     

STC Kalender

Heb je ook iets te melden? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief. Mail naar de redactie.
(Kopij aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

 

« Terug